Visa ett inlägg
Gammal 2010-10-30, 14:43   #1
MrPoker
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 1032
Standard

2010-10-31 Cincinnati Bengals - Miami Dolphins (NFL)


Datum: 2010-10-31
Tid: 19:00
Sport: Amerikansk Fotboll
Land: USA
Liga: NFL
Match: Cincinnati Bengals - Miami Dolphins

Spel: Miami Dolphins
Insats: 3 units
Odds: 2.06
Bolag:

Motivering:
Spelar 1-5 units vilket representerar procent av rullen.

Tredje säsongen jag följer NFL och jag känner att jag har bra koll. Vilket också resultaten tyder på.

Dolphins vinner borta mot Bengals. De har haft ett mycket tuffare motstånd än Bengals denna säsong och är definitivt bättre än vad folk tror.

QB Chad Henne har tagit ett steg framåt i år. Han står inte för några spektakulär spel, men han är säker ((2 interceptions kan du räkna bort då Dolphins spelade catchup). Tandemduom Ricky Williams och Ronnie Brown kommer ha framgång mot Bengals springförsvar, vilket kommer ge Henne bra lägen att hitta Brandon Marshall och Davone Bess. Bengals har näst minst sacks (6) i ligan och Dolphins offensiv Line är riktigt bra. Henne kommer ha all tid i världen.

Bengals har många skadade i backfield och Dolphins kommer käka yardage utan problem på söndag. Räkna med ett trött Bengalsförsvar i fjärde kvarten.

Bengals har ett potent anfall, men har inte leverarat i år. Åsikterna går isär om de kommer komma igång eller om de är överrankade. Jag lutar starkt åt det senare. QB Carson Palmer kommer vara tvungen att få igång sitt passing game på söndag då Dolphins har varit starka mot springspelet i år. Palmer kommer att hitta Terrell Owens och Chad Ochocinco för ett par touch downs, men han kommer få jaga hela dagen och jag ser ett par interceptions i kristallkulan.

Slutresultat: 27-17 i Dolphins favör.

Nyckeln är förra söndagens match där Dolphins blev berövade segern av domaren mot Steelers. Om du tror att de kommer vara knäckta efter det så spela inte på delfinerna. Men om du tror att de är ruggigt revanschsugna så ta rygg på mig och Miami Dolphins.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
maddmax (+1), 1nce (+1), Eddie Hitler (+1)
MrPoker är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat