Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-13, 00:30   #34
mr_stylez
 
mr_stylezs avatar
 
Reg.datum: nov 2011
Ort: Lund
Inlägg: 2 678
Sharp$: 5208
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Skalman är svår att räkna på. Det skulle inte förvåna mig om han får för sig att han ska "köra snyggt" med Heavy Sound, tar det dramatiskt lugnt från start, hamnar i tredje- kanske fjärdepar utvändigt. Och förtvivlat försöker spurta 400 kvar med en bortdansande Disco i spets. Det är ju bara att titta i lopparkivet och försöka få tag på nåt lugnande när man ser kuskinsatserna.

ADK förstår jag inte överhuvudtaget att man lyfter fram. 11-årig föredetting som, som bäst, slagit Selmer I.H., tre billiga vinster 2020 och före det inte gjort nått vettigt på travbanan sedan 2017. Han skulle inte ens få till det på lunchloppen på dannero eller bergsåker.
Haugstad är Haugstad men de 2 senaste årsdebuterna har han satsat resolut mot spets, lär göra samma sak här nu med alla hoten från bakspår och då hn lär ha koll på att 2 ska släppa välvilligt, allt annat är rent tjänstefel.
Iofs har kuskar gjort korkade grejer innan som man inte begriper alls, men till o med Kenneth ska inte missa detta, spel mot ett mål helt enkelt.

Jag säger att ADK vinner guld i år, så får vi se vem som har rätt =)
__________________
Kuskar som inte försöker vinna, kanske inte bör vara kuskar.....
mr_stylez är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat