Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-13, 12:55   #4
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Avd V: Här väljer jag att lägga till nr 10 Activist som jag senast var inne på kunde vinna trots tolftespår, men då var Condior bara bäst i spets. Nu är det inte kort distans och det är Örjan upp så den kommer med som ett tredje streck och fördyrar kostnaden med 50% på systemet men det känns rimligt.

Avd IV: Här i diamantstoet tycker jag att Alhambra Mail är en bra spik egentligen då den borde vara överlägsen. Men vi behöver ju även bygga lite höjd i systemet. Den kan ju fortfarande vinna och vi sätter sjuan. Men det känns som att de på start kommer ha så pass bra positioner att hur ska övriga på bakspår kunna vinna? Ska någon attackera och sen bluffa bort loppet för Carl Johan Jepson? Nej, det kan jag inte se. Så även om de på tillägg anstränger sig framåt så har de på start så bra positioner att de flesta där är intressanta oavsett löpningsförlopp! Men Alhambra är nog för bra men då får det vara så!

Lås på två i första, sex hästar i fjärde, lås på tre i femte och sen avslutar vi med två spikar! Det ger oss 36 rader och hela 66 ytterligare rader att multiplicera med som mest vid fullt system. Majoriteten av dessa kommer troligen att läggas i andra avdelningen även om jag hade känt mig nöjd med de fyra vi har också. Jag får lägga mest krut på dessa avdelningar nu då övriga delarna känns väldigt fastslagna. Sen är det ju upp till Ludde ifall han kan segra i sjätte så klart men det kan väl hända...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat