Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-17, 18:19   #2
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Uppdatering med dryga timmen till start... 30 andelar är tagna just nu och det finns 20 lediga för de som vill vara med på dressinen i dag!

I: Mycket snack om Don Cash och det är lång distans och det är nog bästa hästen men vi måste fälla en del favoriter i dag och någon dag ska det väl börja gå ner även för Kolgjini även om formen fortfarande verkar vara på topp. Tycker dock de tre vi har just nu är förstklassiga utmanare men det kan vara att vi sitter med mössan i handen när Don Cash vunnit med 30 meter. Men vi får väl lov att hoppas på något annat?

II: Jag får spika Kontio helt enkelt och det ska vara 50% chans att den vinner detta. Kan ju avsluta minst lika snabbt som någon annan sista varvet och att då få bestämma i spets är ju en fördel. Jag böjer mig för överheten här för det känns jobbigt att spika nr 2 som kan bli fast.

III: Jag nöjer mig med 1-5 här men kommer troligen plocka bort 4 och sitta med dumstrut sen? Här har vi stor chans att överleva. Bra hästar och bra spår och kort distans.

IV: Här tog jag fram RNG och bad om tre nummer mellan 1-12 och det blev 7, 10 och 12. Kanske inte vad man hoppats på men låter man slumpen avgöra så får man ta det som bjuds. Kommer troligen lägga till några till här efter egem bedömning.

V: Svårt! Tänkte låsa på 4 och 5 först men som Adrians gick senast så kan man väl inte lämna den utanför trots uselt startspår. Adrian tror ju dock på större segerchans på Don Cash och då är det ju kanske dumt att göra tvärtom men hoppas övriga följer Kolgjini så tar vi det där snåriga spåret ute i träskmarken. Aroseforyou till under 1% måste ju också med så fyra hästar lutar det åt här.

VI: Väck med Sorbet som Örjan inte kommer köra livet ur för att vinna det här loppet. Vi har tre fullgoda utmanare med klart bättre spår som alla kommer utmana om segern. Dagens bästa trehästarslås?

VII: Hade spik här på Dear Friend som jag tänkte susar till spets och sen är den ju klar men efter att ha lyssnat på Johan Untersteiner så har jag ju fått lite huvudbry. Jag vet inte om vi ändrar om "helt" eller om jag bara byter spik här. Var tog min tärning nu vägen igen...

VIII: Visst blir det spets och slut här för Maximus M.M. även om det finns bra hästar mot...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat