Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-21, 19:24   #1
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17425
Standard

V75 Solvalla STL Finaler 27/3


Olle brukar ju ha öppnat V75 tråden på Söndagar runt 20-snåret, jag hade förberett en liten text med mina vääääldigt tidigare tankar att lägga till hans trådstart. Men då det inte var öppnat ännu öppnar jag men det får inte hindra dig från att posta dina ideér Olle!

Avd1 Klass 1 2140m Auto
5 Pere Abu var en liten besvikelse igår men med tätkänning nu och biken på så kanske det kan vara något, lyste ju form i de två starterna innan helgen. 7 Timo Lane har också visat fin form.

Avd2 Margaretas Unghästserie 4åriga Hingst/valack
Årsdebut för Manny Muscles som var två i Breeders i höstas, toppläge och chans här.

Avd3 Klass 2 2140m Auto
Mandela Zon står dåligt inne på pengarna men men var verkligen inte tom i mål senast är nu anmäld med bike får se om det blir så. 7 Cassius Ima galopperade bort vinsten näst senast men tog snabbt revansch och vann fin senast. D.Day Zet bakspår annars bästa hästen va.

Avd4 Diamantstoet 2140m Volt
Ultra Bright vann ett liknande lopp på Åby senast dock lite tuffare proposition denna gången och många att runda.

Avd5 Silver 2140m Auto
Ubiquarian Face får väl rent spontant svårt att hålla ledningen här med Clayton J.F-Malken och Remarkable Feet utvändigt. Här krävs det nog lite mer timmar för att lösa loppet Globan Undiceded gillar jag men lite ojämn i prestationerna, ser jag Global Undicided i listan tänker jag ofta på loppet på Åby i Augusti 19, det börjar visserligen bli ett tag sedan.

Avd6 Brons 2140m Auto

1 Sweetman imponerade otroligt på mig senast när man vann från spets över 2640m trots några tryckare jag trodde man skulle få tufft att vinna även om man fick bestämma tempot. Phenoix Photo är väl minst lika bra men återigen ett svårt läge och nu finns det hela 4 Kolgjini hästar att runda ?! 3 stk körs av familjen och den fjärde av Claes Sjöström.

Avd7 Guld 2140m Auto
2 Handsome Brad såg fin ut i årsdebuten senast och jag tror man har en fin chans att vinna här. Disco Volante har ett perfekt läge men får det svårare och svårare nu när "sommarhästarna" börjar komma igång o tävla.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Dahle (+7), NicklasA (+5), Tipsb (+5), kaamelott (+10)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat