Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-28, 19:40   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 105
Sharp$: 56699
Standard

V75-Romme 4 april (multijackpot)


Finalen av spring burst som det skulle samlas pengar till hela vintern består bara just nu av 5 mkr extra. Dock extra V75 torsd, fred och lördag med ev jackpotpengar till denna V75a. En trevlig omgång det här. Ser rätt trevligt ut även till Gävle torsdag medan jag tycker startlistorna till långfredag på Färjestad inte är någon större höjdare. Startlistorna till Halmstad på lördag kommer först på tisdag, men man ska nog inte förvänta sig för mycket där då prispengarna inte håller V75 nivå.

V75-1

Ett klass 1 försök som väl inte håller någon jättehög klass.

Marres Dreamboy barfota runt om ffg intressant men spår 4 i volten och Westholm i vagnen på en br ffg häst luktar galopprisk modell större.

Intressant med Erik och Björn från springspåren. Goops alltid betrodd men skorycket på Mio Flash väldigt intressant. Gjorde ett riktigt bra lopp senast med toppkusk och vill minnas att det är en häst som blir betydligt bättre barfota.

Känns som ett garderingslopp.

V75-2

Ungdomslopp men som tur är autostart. Det ser svårlöst ut vid en första titt.

Ska man nämna någon så är det kanske Harvard Student. Skitläge igår gjorde att man inte hängde på biken men nu anmäld barfota runt om och med jänkarvagn för första gången. Men spikar man får det nog betraktas som en riktig chansspik.

V75-3

Lägsta klassen och första känslan att ett tvåhästarslås på Redens Epemitheus samt Art Brown som var riktigt bra senast kan räcka långt. Robert Berghs Crank fick spår 12 men annars hade kanske även den varit het.

V75-4

Första känslan att spika Gunnar Melander och Månlycke AM som såg grymt fin ut i årsdebuten. Noterar dock att Roli Eld nu är anmäld barfota runt om och det har Reden sagt är plus plus. Dessutom håller ju Örjan en helt annan nivå som kusk än Melander .
Går BW Rune felfritt är den också en kandidat men frågan är om den kommer imponera lika mycket nu på sommarbanor som på broddbanorna i vintras.

V75-5

Trevlig silverdivision och nu när de på förhand hetaste fick bakspår blev det även lite spelvärt. Cab Lane och Digital Summit är topphästar men Melanders var väl sådär senast och händer inget med balansen i veckan knappast någon spik från spår 12. Final Dream vann spårlottningen och så bra som den var senast blir den inte lättfångad om den nu kommer till spets. Vikings High Yield årsdebuterar . Svårbedömd.

V75-6

Här blir nog Berglunds Pleasure For Cash klar favorit från spår 2. Vann årsdebuten senast på Bergsåker och nu rycker man skorna runt om. Känns som spik eller rätt många vid en första titt.

V75-7

En riktigt bra gulddivision där en väldigt intressant häst, Milligan School, inte ens kom med som första reserv.

Har för mig att Whos Who brukar gå rätt bra efter vila men svårt att skrika ut en häst som inte startat sedan oktober enbart på att se startlistan. Coin Perdu möter helt andra hästar nu och känslan är att det blir för tufft från bakspår.
Vagabond Bi nu lopp i kroppen och hör kanske svaret kommer om den utvecklats till en riktig topphäst under vintern.

Elain Web bra spår men känns som att det måste bli blufflopp i spets om den ska räcka över 2,5 varv mot dessa. Nadal Broline känns väl inte heller jättehet på vad den visade under starterna i vinter.

Ska bli en kul omgång att lägga tid på. Blir säkert pluggande till någon omgång till i påsk med 5 dagars ledighet.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), asgaya3141 (+3)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat