Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-29, 23:22   #11
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Jag förstår vad du menar och är ute efter. Tyvärr görs vårt ”arbete” här på frivillig basis och vi som moddar får inte betalt alls för den tid vi lägger ner. Men jag tycker vi lyckas hålla en hyfsad nivå på det hela ändå.

Personligen tycker jag att huvud-/diskussionstrådarna numera mest består av okommenterade kvitton. Där saknar jag diskussionerna och tankarna i mångt och mycket. Visst är det bra att man presenterar sina kvitton där men det är ju tankarna bakom lappen som är det intressanta.

Men när det kommer till andelsspelen är jag mest frustrerad över att folk kränger andelar till höger och vänster men vägrar ge köparna möjlighet att följa upp och se resultaten.

Det finns redan flera seriösa andelsläggare som lägger ut alla sina spel samt även liverättar ibland men många pushar ut en länk och bumpar den sedan sjutton gånger med noll och ingenting mer än att man vill att ”fler” ska köpa in sig.

Det gillar i alla fall inte jag.

Håller såklart helt med dig - tanken bakom spelen är det viktiga för om du vill följa och spela det som framlägges. Att skrika ut att den är stenklar utan motivering är kontraproduktivt, och jag är där varken bättre eller sämre än de som gör det. Rätt- och räfsning kommer då ske hos mig, i alla fall!

Andelsspelen håller jag dessutom även detta helt med om - det kan slungas ut upp till 5, 6 system, på olika banor på en och samma dag och många kommer till efter att en bana slutfört sina tävlingar - det är enkom desperation och inte god spelfilosofi! Det säger sig självt att man inte kunnat analysera alla dessa spel/system! Det blir då ett Lotto som inte Sharps skall premiera...

Kanske ni borde införa ett system med Guldstjärnor för de system med utförliga analyser och där medlemmarna av Sharps får sätta dessa. Då ser man fort vilka som är något att ha och de som inte lägger analyser får då snabbt sämre och färre Guldstjärnor...

Med tanke på att ni gör detta frivilligt och gratis så gör ni ett kanonjobb, tro inget annat och det tycker nog de flesta!

Keep up the good work! Ni/vi behövs i denna djungel!

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+10), ExtremtRik (+5)
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat