Visa ett inlägg
Gammal 2021-03-30, 15:50   #8
Bullo
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 394
Sharp$: 4769
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Nä, jag begriper inte.

Om du är en professionell idrottsutövare i fotboll, handboll, längdskidor - you name it - så blir du både granskad och betygssatt. Din prestation blir bedömd, ibland sakligt och ibland lite väl subjektivt av nån grinig kvällspressteporter.

Men svenska travtränaren och travkuskar de är tydligen en grupp incels, snöflingor och primadonnor som ABSOLUT inte får kritiseras. För då kan de ta illa upp liksom.

Trots att ingen av dem skulle kunna hålla på med trav ens i 5 minuter om inte vi spelare ställde upp, dag ut och dag in, på alla banor, alla spelformer, winterburst hit och sommartrav dit.

Nä, man ska inte behöva få sms eller bli uppringd. Men är man tränare eller kusk och förväntar sig att man ska kunna tjäna pengar på verksamheten så är det bara att acceptera att man är en offentlig persson. Att ens förmåga att bedöma chanser, dagsform m m kommer att utvärderas. För det är grunden till varför vanligt folk är beredda att satsa skattade pengar på travspel.

Har du inte fattat det - sök dig till nåt jobb som anonym ärendehandläggare på kommunen eller en statlig myndighet istället.
Nu vet inte jag exakt vad som skrivits till honom, men jag kan ju tänka mig att det inte är någon konstruktiv kritik eller välformulerad utvärdering. Parallellen till journalister med subjektiva bedömningar är ju en sak, men de står iaf för sin åsikt och undertecknar en artikel där de är kritiska - det är få om ens någon journalist som använder könsord, drar in familjer, hotar eller annat som det ofta handlar om när man på twitter är anonym - finns tyvärr alldeles för många speltorskar som väljer att skylla sina egna förluster och felbedömningar på någon annan som gjort en felbedömning vare sig det är en domare, kusk, tränare eller vad det nu kan vara.

Nu kan jag ha tolkat ditt inlägg fel, jag hoppas nästan det faktiskt. Men jag begriper varför man någon vecka eller två eller mer om man känner det struntar att säga något om man bara får skit för det, vad man än säger.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Viroid (+100), Kgrh (+50), NicklasA (+10)
Bullo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat