Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-22, 17:32   #6
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

Svenska spel släppte nyss oddsen.

Tycker följande känns ok

Avd 3: 5,50 i platsodds på Valeria Wareco. Öppnat väldigt bra från detta läge tidigare. Barfota runt om. Tycker det ser upplagt ut för en fin resa och hyfsad chans att vara bland de tre. Åtminstone bättre chans än oddset visar.

Avd 4: 9 ggr i platsodds på Grace Keely. Uselt läge men toppkusk och första barfota runt om i detta ungdomslopp. Krävs överpace och det kan det bli med gasglada ”ungdomar” . Kanske värt en 20a som vinnare med till 55 ggr.

Avd 5: 16,50/4,25 både på Elephant och Cassius Ima. Tydligen halsproblem för Cassius Ima senast. Borde passa på lång distans och perfekt spår. Elephant laddats för detta lopp och nu barfota bak som är plus.

Avd 7: 6,70 i platsodds på Vagabond Bi. Tar inte ledningen. Handsome Brad halsinfektion senast. Nu låter det som laddning och att inte släppa till Cyber Lane. Därmed kan det gå undan och Vagabond Bi är då kapabel att med flyt vara bland de tre. Borde få fin resa från spår 1. Men släpper Jepson till Cyber Lane eller inte klarar att svara kan det bli lite blufflopp och då blir det kanske svårare att vara bland de tre.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat