Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-04-18, 18:54   #1
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

V75-Halmstad 24 april


Blandad sportslig klass och en otroligt svår omgång var känslan man fick av att se anmälningslistan efter lunch idag.

Blir en härlig fredagskväll också med kungapokalskvalen på Åby.

V75-1

En silverdivision som håller väldigt tveksam sportslig klass. Vet inte riktigt varför Vikings High Yield galopperade igår. Detta ser mycket enklare ut men fick sämsta spåret.

Randemar RD håller V75 klass men årsdebut och springspår . Får ingen riktig känsla vid första kollen.

Ganyboy känns däremot spännande . Anmäld med amerikansk vagn ffg sedan november och barfota runt om och bike samtidigt har den inte gått med på ett år.

Beartime ska också räknas .

Björn Goops kommer inte till spets nu. Känslan är att den blir överspelad. Är väl ingen häst som bara går ut och vinner på V75 från bakspår.

Känns som spik på Berghs eller 4-5 streck. Flera är nog rätt chanslösa.

V75-2

Klass 2 och ser supersvårt ut. Hade hoppats på lite skoryck och eller bike på Untersteiners Yuvaraj men nu när det blev spår 11 kanske han väntar med det.

Wingait Henke har gått bra på slutet och fick spår 1. Den får söndagstipset men mest i brist på annat.

V75-3

Spelvänligt diamantstoförsök om inte Ultra Bright bara rundar allt.

Riordan har en på samma volt som debuterar i Sverige. Noll koll på den.

Om man tittar på framvolten så är det barfota runt om igen på Valeria Wareco, lyser dubbelrött på Garca och barfota runt om ffg i Sverige på Eye in the sky DK trots att det inte lyser rött.

Eftersom Peter Untersteiners Darah Bibo är anmäld med skor och vanlig vagn är det nog så att det är damen på kansliet som anmält och att han registererar utrustningsinfo i morgon eller på tisdag.

V75-4

Ungdomslopp men som tur är autostart. Vill nämna tre hästar efter första kollen

Kali Smart har nu ett lopp i kroppen och det är en väldigt bra häst för ett sådant här lopp.

La Mauresque gick barfota runt om ffg i ett liknande ungdomslopp senast och skorycket gav härlig effekt, tvåa som 20 oddsare. Perfekt spår .

Perfekt spår fick inte Riordans Grace Kely, men den gick med bike ffg senast och det gav rejäl effekt. Nu verkar det bli biken igen men dessutom barfota runt om för första gången.

Dock krävs nog fler streck för att vara säker på att överleva detta svåra lopp.

V75-5

Ett riktigt fint klass 1 försök och kul med ovanliga distansen 3140 m.

Första känslan är att Juul vinner med Elephant. Nu rycks bakskorna igen för första gången sedan den imponerande insatsen i oktober på Jägersro över samma distans. Det tyder på att Juul kommer för att hästen ska leverera.

Var jätteskrik på Digital Indy näst senast när den debuterade för Ola Karlsson. Blev tvåa då liksom senast. Nu är det anmält barfota runt om för första gången i hans regi men några barfotastarter i tidigare regi verkar inte ha gett megaeffekt .

Cassius Ima gillar lång distans och fick bra spår. Känns som ett hett vinstbud. Barfota runt om.

Fromming två raka sedan man ryckte alla skor men tveksamt väl om den är mogen att vinna V75 och distansen är jag osäker på hur den passar .

Finns några till som gått bra i vardagslopp men som jag inte har så bra koll på i nuläget.

V75-6

Härligt lopp och här lär det gå undan över 1640 m auto. Zafiro Jet skrällde rejält senast på Åby när den vann på en hög 10 tid som 21 oddsare. Blir nog mer spelad nu.

Upstate Face mycket bra för klassen men högst osäker på i nuläget om spår 1 över kort distans är passande.

Istanbul Boko två raka galopper på Solvalla som hårt betrodd. Osäker på om kort distans passar men Nurmos skickar väl inte hästen ända till Halmstad om han inte trodde det?

Bordeaux S vann i comebacken senast . Har bla skrällvunnit en V75 final tidigare . Kuskplus nu med Magnus A Djuse.

Zlatan Knick väldigt bra senast och lär laddas trots spår 7. Men kan ju komma på vingel för osäker på om den kan blåsa till spets så långt utifrån.

Bra hästar på bakspår med men krävs väldigt flyt för att dom ska komma in i loppet över denna distans på snabb Halmstadoval. Men inte helt omöjligt.

V75-7

Dagens höjdare kom till sist . Man kan ju välja enkla vägen och spika Johan Untersteiners världsstjärna Cyber Lane när den nu har lopp i kroppen och ska tävla barfota runt om.

Men är inte Chief Orlando väldigt snabb ut? Den har om jag minns rätt svarat för topp prestationer tidigare i Sverige och man kommer sannolikt hit för att vinna och gå till final.

Handsome Brad en besvikelse senast men med kanonspår ska den passas om den presterar på topp nu.

Blir det överpace kanske Aetos Kronos bara blåser ner dom.

Heart Of Steel däremot känns bortlottad för att kunna vinna.



Sammanfattningsvis en fruktansvärt svårlöst omgång är den första känsla man fick. Men som vanligt härlig sport när det är V75 i slutet av april. Silverdivisionen enda loppet som blev en besvikelse.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+7), Gotland (+7), MikaF (+5)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-18, 19:37   #2
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17411
Standard

Går ut tidigt och ropar ut Istanbul Boko till spik på Lördag!
Gick runt 1.10 tempo sista 1200m senast efter startgaloppen!
Ok, blir han megafavorit för man väl tänka om finns väl alltid galopprisk runt han!

Tråkigt att Heart of Steel fick bakspår hade hoppats få se han ta sig till spets och vinna på en låg 12-tid! Ville själv att han skulle få en rosabiljett förra året med det fick han inte av Malmrot inte.

Vikens High Yield ute på mer lämplig distans denna gången i inledningen men tråkigt spår igen men det här är väl hästar han ska klara av att plocka ner om det stämmer lite på vägen.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-18, 19:56   #3
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

Känns som att det börjar bli dags för Payet D.E att få sätta nosen först
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-19, 07:17   #4
 
Fagerdahlens avatar
 
Reg.datum: feb 2016
Inlägg: 1 191
Sharp$: 2301
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Går ut tidigt och ropar ut Istanbul Boko till spik på Lördag!
Gick runt 1.10 tempo sista 1200m senast efter startgaloppen!
Ok, blir han megafavorit för man väl tänka om finns väl alltid galopprisk runt han!

Tråkigt att Heart of Steel fick bakspår hade hoppats få se han ta sig till spets och vinna på en låg 12-tid! Ville själv att han skulle få en rosabiljett förra året med det fick han inte av Malmrot inte.

Vikens High Yield ute på mer lämplig distans denna gången i inledningen men tråkigt spår igen men det här är väl hästar han ska klara av att plocka ner om det stämmer lite på vägen.
Ganska vågat att spika en häst (som förvisso är grym) som kommer från dubbla galopper. Det går emot mina principer haha.
Men felfri absolut.
Fagerdahlen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 17:14   #5
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 658
Sharp$: 12775
Standard

Torsdagsfundering

V75 1) 1 Payet. 9 Royal och 11 Vikens är väl måstestrecken men ganska jämn och lurig Silver.

V75 2) 1 Wingate Henke och 11 Yuvaraj känns som ett lås men båda har luriga lägen och Klass 2 är väl av hävd ett garderingslopp.

V75 3) Phu 15 ston på 3 volter. 10 Darah Bibo var grym senast och borde duga bra här.
7 Domingoa blir hårt betrodd efter senaste prestationen.
13 Sashay My Way får en stänkarvarning. Skaplig form och hemmaplan kan väga upp luriga läget.

V75 4) Vidöppet lopp med många vassa ston. 3 Kali Smart hm lite för stor favorit. 5 Lorelei Marie rikstotohärdad. 7 Artemide Zack kommer med två raka. 10 Eight Hour duger gott i klassen trots hårt inne. 11 Zante Grif endast spåret emot. Dessutom Varennare

V75 5) 3 Fromming. Riordan är lyrisk. 2 Digital Indy. Ola och Sjunne vinner med allt nuförtiden. Återigen en Tarzan häst som blir som ny hos Ola K. 6 Bara Du Chene radar upp segrarna.

V75 6) 5 Bordeaux S. Chansspik.

V75 7) 7 Cyber Lane var grym senast och tar segern på lördag istället. 12 Aetos Kronos gillar jag skarpt men känns lite bortlottad.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 17:32   #6
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 143
Sharp$: 56998
Standard

Svenska spel släppte nyss oddsen.

Tycker följande känns ok

Avd 3: 5,50 i platsodds på Valeria Wareco. Öppnat väldigt bra från detta läge tidigare. Barfota runt om. Tycker det ser upplagt ut för en fin resa och hyfsad chans att vara bland de tre. Åtminstone bättre chans än oddset visar.

Avd 4: 9 ggr i platsodds på Grace Keely. Uselt läge men toppkusk och första barfota runt om i detta ungdomslopp. Krävs överpace och det kan det bli med gasglada ”ungdomar” . Kanske värt en 20a som vinnare med till 55 ggr.

Avd 5: 16,50/4,25 både på Elephant och Cassius Ima. Tydligen halsproblem för Cassius Ima senast. Borde passa på lång distans och perfekt spår. Elephant laddats för detta lopp och nu barfota bak som är plus.

Avd 7: 6,70 i platsodds på Vagabond Bi. Tar inte ledningen. Handsome Brad halsinfektion senast. Nu låter det som laddning och att inte släppa till Cyber Lane. Därmed kan det gå undan och Vagabond Bi är då kapabel att med flyt vara bland de tre. Borde få fin resa från spår 1. Men släpper Jepson till Cyber Lane eller inte klarar att svara kan det bli lite blufflopp och då blir det kanske svårare att vara bland de tre.
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 17:49   #7
 
Melanders avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 1 180
Sharp$: 4688
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Går ut tidigt och ropar ut Istanbul Boko till spik på Lördag!
Gick runt 1.10 tempo sista 1200m senast efter startgaloppen!
Ok, blir han megafavorit för man väl tänka om finns väl alltid galopprisk runt han!

Tråkigt att Heart of Steel fick bakspår hade hoppats få se han ta sig till spets och vinna på en låg 12-tid! Ville själv att han skulle få en rosabiljett förra året med det fick han inte av Malmrot inte.

Vikens High Yield ute på mer lämplig distans denna gången i inledningen men tråkigt spår igen men det här är väl hästar han ska klara av att plocka ner om det stämmer lite på vägen.
Försök att förklara detta för en som inte förstårDu Spikar Istanbul Boko.Vad är skillnaden om han nu blir Megafavorit. Byter du spik då och varför? Han/hon bör väl vara lika stor favorit oavsett enl dig....eller?
Melander är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 17:56   #8
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17411
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Melander Visa inlägg
Försök att förklara detta för en som inte förstårDu Spikar Istanbul Boko.Vad är skillnaden om han nu blir Megafavorit. Byter du spik då och varför? Han/hon bör väl vara lika stor favorit oavsett enl dig....eller?
Hade Istanbul Boko blivit megafavorit till +60% hade det inte varit så hett att spika för mig med tanke på att det alltid finns en galopprisk.... Men just nu är hästen tredjehandare på 18% men hästen har överlägsen kapacitet felfri enligt mig då tycker jag det känns väldigt intressant att spika. Det ska dock tilläggas att jag inte kommer lämna in nån egen lapp i helgen så det där med att jag spikar får ju tas med en nypa salt får bli vinnarspel hos SvS istället.

Har du nån vinnare att bjussa på tills på Lördag? =)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 18:42   #9
 
Melanders avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 1 180
Sharp$: 4688
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Hade Istanbul Boko blivit megafavorit till +60% hade det inte varit så hett att spika för mig med tanke på att det alltid finns en galopprisk.... Men just nu är hästen tredjehandare på 18% men hästen har överlägsen kapacitet felfri enligt mig då tycker jag det känns väldigt intressant att spika. Det ska dock tilläggas att jag inte kommer lämna in nån egen lapp i helgen så det där med att jag spikar får ju tas med en nypa salt får bli vinnarspel hos SvS istället.

Har du nån vinnare att bjussa på tills på Lördag? =)
Brukar vara fel ute på V75:Bara Di Dhene med jeppson blir nog 1 av mina spikar men som sagt är iskall på V75.
Melander är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 18:45   #10
 
Melanders avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 1 180
Sharp$: 4688
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg
Hade Istanbul Boko blivit megafavorit till +60% hade det inte varit så hett att spika för mig med tanke på att det alltid finns en galopprisk.... Men just nu är hästen tredjehandare på 18% men hästen har överlägsen kapacitet felfri enligt mig då tycker jag det känns väldigt intressant att spika. Det ska dock tilläggas att jag inte kommer lämna in nån egen lapp i helgen så det där med att jag spikar får ju tas med en nypa salt får bli vinnarspel hos SvS istället.

Har du nån vinnare att bjussa på tills på Lördag? =)
Men felfri eller ej oavsett % bör det väl enl dig vara en spik.
Melander är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-22, 19:46   #11
 
Reg.datum: aug 2014
Inlägg: 11
Sharp$: 882
Standard

Försöka att sätta 7:an den här veckan också. Som vanligt klurar man på spikarna. Zante Grif klev bara ifrån dom senast och Svante säger att det inte var slutsålt, men ligger som vanligt halvlågt och säger typ vettig platschans men jag får känslan av att det är stark dam som kanske kan vinna från dödens. Zaffiro Jet imponerade senast och jag tror att det kan vara spets och slut. Aetos Kronos till runt 10% är ju smaskigt på en sån topphäst, är ju ett riktigt skitläge och det måste stämma med tempo och rätt ryggar men gör det det så tror jag att han bara blåser ner dom på upploppet.
kazire är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-23, 14:22   #12
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50025
Standard

Daniel Berglund V75 Halmstad på Service Plays
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mazet (+10)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-23, 15:04   #13
 
Reg.datum: nov 2014
Inlägg: 5 664
Sharp$: 50025
Standard

Jens Sjödén V75 Halmstad på Service Plays
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
mazet (+10), bosseguldheden (+10)
hoola är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-23, 16:43   #14
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 458
Sharp$: 17411
Standard



Eskil och Matteus laddar inför trav, verkar ha roligt ihop...
"Det small som satan.."
https://twitter.com/lillieborgm/stat...458620928?s=20

Edit: glömde ju länken till klippet

Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+7)

Senast redigerad av viking90 den 2021-04-23 klockan 17:50.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2021-04-23, 17:56   #15
 
Reg.datum: dec 2019
Inlägg: 4 658
Sharp$: 12775
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av viking90 Visa inlägg


Eskil och Matteus laddar inför trav, verkar ha roligt ihop...
"Det small som satan.."
https://twitter.com/lillieborgm/stat...458620928?s=20

Edit: glömde ju länken till klippet

Pappa upp i dagen. Hellbergarna förnekar sig inte och bjuder på sig själva.
Efterhandaren är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat
Svara



td