Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-27, 19:13   #13
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 166
Sharp$: 57056
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Strappa71 Visa inlägg
Vi får se. Jag menar iaf på fullt allvar att jag kommer att spela så mycket jag får på att dessa inte går till final.

Och om de kommer med så är det för att det ändå måste komma med 16 ekipage och för intressets skull är det bra med spridning över landet. Lite som ett slags flagghästar inom landet.

"Landskapshäst".

Det är bara med starka lokalpatriotiska skåne-glasögon som man kan se dessa två som världsartister eller seriösa utmanare till Elitloppssegern. Minst en hel klass lägre än de redan inbjudna.
Nä. Det är ingen lokalpatriotism.

I sin senaste start som var Hugo Åbergs i fjor var Tae Kwon Deo trea. Slog bland annat årets elitloppsfavorit Ecuire D i det loppet. Så det är absolut en världsstjärna en bra dag.

Racing Mange var tvåa i sitt elirloppsförsök i fjor på 09,5 och sexa i finalen liksom i Hugo Åbergs. Imponerade enormt i fjor helgen innan elitloppet när den vann i Gävle också på en 09 tid och fick därmed inbjudan till elitloppet.

Hästar på den nivån kallar jag världsstjärnor och inte lokala sådana. Precis som att en fotbollsspelare som spelar i en VM final är en världsstjärna medan en spelare som vinner skytteligan i div 2 norra får kallas en lokal stjärna.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat