Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-27, 19:49   #14
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2398
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Nä. Det är ingen lokalpatriotism.

I sin senaste start som var Hugo Åbergs i fjor var Tae Kwon Deo trea. Slog bland annat årets elitloppsfavorit Ecuire D i det loppet. Så det är absolut en världsstjärna en bra dag.

Racing Mange var tvåa i sitt elirloppsförsök i fjor på 09,5 och sexa i finalen liksom i Hugo Åbergs. Imponerade enormt i fjor helgen innan elitloppet när den vann i Gävle också på en 09 tid och fick därmed inbjudan till elitloppet.

Hästar på den nivån kallar jag världsstjärnor och inte lokala sådana. Precis som att en fotbollsspelare som spelar i en VM final är en världsstjärna medan en spelare som vinner skytteligan i div 2 norra får kallas en lokal stjärna.

Ecurie D var med för att se och lära i fjoLårets Åbergs. Att slå den där var något TKD bara skulle göra. Lär aldrig slå den igen dock.

Racing Mange fick väl ändå husera ganska fritt i spets på Gävle ifjoL? Inte långt ifrån att bli upphunnen av Conrads Rödluva. Gävleovalen är räsersnabb. Lägg på minst 1-1,5s på tider från den banan. Jag har betydligt högre krav för att jag ska bli enormt imponerad.

2a i försöket ifjoL tack vare kusken. Spårsnålt bakom en enorm Cokstile. I finalen blev han sist av de icke diskvalicerade ekipagen efter en mer offensiv styrning. Eller final-6a om man vill skönmåla en smula.

Jag konstaterar mest bara att jag aldrig kan tro att det var en slump att det var just J-hästar som togs upp....

Själv hoppas jag givetvis på att de kommer med och blir så betrodda som möjligt. Allra helst i var sitt heat så att jag kan lira dubbeln.

Eliten är definitivt vassare i år än ifjoL.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
finkel (+10)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat