Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-27, 22:53   #5
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17426
Standard

Det är väl inget större snack om att det är Maestro Crowe som besitter högst kapacitet i avd 1 men denna gången blir det nog tufft att vinna med galopp.. 1 Fabulous Ixi ska köras i ledningen och näst senast körde man i spets som 101 oddsare och det höll så när hela vägen när man gick i mål som trea på tiden 14,4 över 2640m volt...
Går man samma tid igen så ska Johan U kraftpaket ner på ny rekordtid vilket jag dock tror hästen verkligen har kapacitet till.

4 Vasco da Gama (avd5) är anmäld barfota runt om till denna starten, hästen har lite svårt att gå felfritt hela vägen utan pjucks på hovarna men håller sig hästen till trav brukar man ha en fin spurt att visa upp, bra smygläge här om man lyckas få en dunderstart och hamna i rygg på Barbaro As. 12 Evan Williams Sisu är spelad i minsta laget i detta loppet med.

7 Jareth Boko (avd6) varnar jag för återigen, senast galopperade man tidigt men gången innan tror jag kan gjort hästen nytta då man var ute i en betydligt tuffare omgivning jämfört med nu och förhoppningsvis fick lite extra fart under hovarna till framtida starter....Fuel Burn i samma lopp har jag lite bevakning på med.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat