Visa ett inlägg
Gammal 2021-04-28, 06:56   #6
shasha
 
Reg.datum: feb 2014
Inlägg: 1 242
Sharp$: 2091
Standard

Ytterligare bidrag


V86-8
Här tror jag AQUARIUS FACE är bästa hästen i loppet och leder runt om.
MELLBY JINX är också väldig bra men AQUARIUS har slagit hästar som tjänat dubbel som mycket än dem Mellby har slagit och Aquarius har även fart i benet.
Jag tror hästen är väl förberedd och nu kör Ludde vilket är en fördel. Adrian är en duktig kusk men jag tror han känner av kraven på att prestera, vilket hästarna säkert känner av. Därav presterar Adrian bättre när han kör andras hästar än sina egna. Så småningom har Dante fått så mycket rutin att han blir stallets förste kusk. Tills dess tar det emot att spika Adrians hästar när Adrian kör.


CASH MAKER tror jag är chanslös mot de 2 nämnda. Dålig spår och blev 2:a mot hästar som tjänat mindre än dem både Aquarius och Mellby har slagit.

V86-7
Här är favoriten bara 4:a i min rank och jag tror vinnaren finns bland: 2,4 eller 7. Alla 3 har fart i benet som räcker till vinst.
Det enda med 4:an är att han har mycket extra vikt att springa runt banan med, vilket sänker nog hans chanser. Av dessa 3 nämnda är 2:an klasshästen. Men det är inte säker att det räcker.

V86-6
Även jag rankar JARETH BOKO 1:a i det här loppet. Jag tycker den har farten och är klasshästen i loppet. Han har dålig spår men kan ta rygg på 6:an som försöker nå ledningen. Igen spik dock, med så få vinster på så många starter och utan byte av tränare spikar jag inte. 4,6 och 7 bör räcka

V86-5
Här får man strecka på lite. BARBARO AS är en bra häst,men en häst som inte startats på ett tag efter att ha slutat 8:a som favorit, det måste ha hänt något och den går bara inte ut och vinner. Här krävs det lite streck.

V86-4
Vinns inte av storfavoriten. Här får man ta några streck.
För mig är 2, Call to the bar, klasshästen i loppet och har fart i benet att vinna detta.3 Cuenca kan man inte lämna utanför lappet.

Senast redigerad av shasha den 2021-04-28 klockan 06:59.
shasha är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat