Visa ett inlägg
Gammal 2021-05-16, 08:38   #2
NickNack
 
Reg.datum: okt 2020
Inlägg: 20
Sharp$: 368
Standard

Härligt!

Ser ut att bli en mycket spelvärd omgång och känns som att det finns två vägar att gå, antingen spika stora favoriter så som Cockstile och Cyber Lane(känns överlägsna om de har vaknat på rätt sida) tillsammans med skrälljakt i de övriga loppen som känns öppna. Alternativ två blir att hoppas på favoritfall och bli lite mer kreativ med spikarna.

Just nu är mina spikar Bengurion Jet och Edens Boy, men är nyfiken på att höra och se hur Cockstile ser ut. Om allt går bra idag vill man tydligen se honom i Elitloppet igen så om formen finns där så kommer han att krossa övriga motståndare. Då blir det spik.

Sedan vill jag varna för Taxi Out i avd 7, har ruggig feeling på att vi kommer att få se en bra prestation från den hästen idag och hade jag varit modig hade jag nog chansspikat. Som det ser ut nu kan det bli lås på denne och Il Dulce Boko.

Någon som vet om man ska akta sig för att underskatta danskarna på hemmaplan? Brukar de vinna lopp av den här kalibern på hemmaplan även när motståndet är så hårt som det är?

Lycka till idag!
NickNack är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat