Visa ett inlägg
Gammal 2021-05-26, 13:59   #29
Jiwa
 
Reg.datum: mar 2015
Inlägg: 254
Sharp$: 4080
Standard

Här kommer analysen för övriga lopp Lördagen den 29 maj. J


LÖRDAGEN 28 MAJ LOPP-1 SOLVALLA V4-1

Sprinterlopp och 3 kvalheat som avgör detta. Jag tror jag har vinnaren

Heat nr 1
1 Nimbus C.D
2 Ebony Boko
3 Ajlexes Cubano

Spets är jus om sagt allt som oftast avgörande och 2 Ebony Boko är en av Sverige snabbaste hästar ut. Men jag tror faktiskt 1 Nimbus C.D håller spets och vinner detta lopp på klass och fart. Han kusligt snabb om han vill och flyger fram. Given vinnare i lopp 1

Heat nr 2
4 Dom Perignon
5 M.T Insider
6 In Line Tooma

5 M.T insider blir nog stor favorit. Men så sent som i början april var den nära döden och har kommit tillbaka bra. Men jag tror att den drar till spets men jag inte riktigt säker på att den kan hålla undan speeden för 6 In Line Tooma här. Det är ett öppet lopp verkligen men jag tror 6 in Line Tooma går till final

Heat nr 3
7 Maze Runner
8 Let´s Dance D.E
9 Echelon

Även detta öppet lopp men jag tror 7 Maze runner skräller till och vinner detta trots orutinen på distansen. Jag tror man har ställt in alla växlar för detta.

Final
1 Nimbus C.D
6 In Line Tooma
7 Maze Runner

Det blir spets och slut här för 1 Nimbus C.D. jag tror det är ett bra spel redan innan finalen och det är ingen som tar en längd på denna flygmaskin. Vinnaren är 1 Nimbus CD


LOPP-2 SOLVALLA V4-2

Ett ganska öppet 4 åringslopp där jag tror spetsstriden kan avgöra loppet

4 Balboa Lux imponerade i sin Sverigedebut senast och lär vara ännu bättre. Hästen är kusligt snabb bakom bilen och nu rycker man skorna fram och sätter på en jänkarvagn. Bli inte förvånad om den här springer en riktigt låg tid på lördag. Allt över 4 gånger är ett bra spel här

Favoriten 2 Benedetto O.P var ju kusligt bra i sin Sverige debut och vann med halva upploppet. Men det sägs att den är en sprinter och då kan det bli tufft att gå i spåren och lär spelas runt 2 gånger denna gång. Det känns inte som spelvärde även om hästen är bra

8 Hat Trick var favorit i sitt försök i kungapokalen men svek. Senast fick den dödens på en tung bana men höll riktigt bra. Tror att det här är en riktigt bra häst som kan faktiskt skrälla till trots spåret. Borde nog få lite över 10-12 gånger från detta läge

7 Perpatuate tycker jag borde ha avgjort senast för att få bra betyg. Nackdelen är att den inte är så snabb ut vilket gör att jag tror den här hamnar illa till. Det blir nog överspelad till förhållande till odds. Men visst är den bra nog för att kunna vinna.

9 Global Benchmark kan vara den där 20 oddsaren man letar efter. Spurtade vansinnigt i kvalet till drottningen för 2 starter sedan. Tar man rygg på 2an och får draghjälp av den så ska hon passas om tempot hålls uppe.

Tycker övriga hästar väger lite lätt i detta gäng trots att både hästarna 5,6,10 har skrällchans med rätt resor. Men om man inte lirar favoriten så kommer det bli spelvärde tror jag.

Rank Lopp 2 V4-2

A-HÄST
4 Balboa Lux

B-HÄSTAR
2 Bendetto O.P
8 Hat Trick
7 Perpatuate
9 Global Benchmark

C-HÄSTAR
6 Take It Easy Tour
10 Hindenburg AM
5 Playing Trix
11 Mellby Ironman
3 Lucifer Sam
1 Therion


LOPP-3 SOLVALLA V4-3

Återigen så tror jag att jag har en spetsvinnare att bjuda på här

2 Navona spelades som favorit på V75 senast men snubblade till sig i galopp. Man trodde hårt på hästen då och jag tror den är bättre för dagen nu. 4 av 5 segrar i spets och trivs väldigt bra där då hon är snabb ut. Tror man kan få 8-9 gånger på henne denna gång och det tycker jag är ett mycket bra spelvärde.

3 Alien Hill är en häst som jag tror det finns med utveckling men samtidigt tror jag hon kommer bli väldigt hårt betrodd här. Jänkarvagn och barfota runt om är mycket intressant. Lär hamna runt 3 gånger

5 Samarinta har vintertränat i Frankrike och inte startat sedan november. Ändå får jag en känsla att den här kommer spelas till en av favoriterna vilket jag tycker är hårt emot hästen i årsdebuten. Men på V4 ska den med om man garderar.

6 Borboletta är nog riktig bra häst som avslutade runt 11 sista 1000 och man säger att hästen ska gått framåt med detta lopp. Det låter mellan raderna att man tror på hästen.

1 Blaze Kronos
Är snabb ut och en jänkarvagn åker på. Men jag är lite tveksam om man kör i spets med hästen men det är klart ett lite orosmoln att den kan svara ut min tipsetta och bara släppa till stallkamraten men hoppas som sagt den nöjer sig rygg ledaren.

7 Breda Grif och 10 Global Benefit samt 4 Jennifer Web har fart för möjligt kunna skrälla om man väljer att gardera mycket.

A-HÄST
2 Navona

B-HÄSTAR
3 Alien Hill
5 Samarinta
6 Borboletta
1 Blaze Kronos

C-HÄSTAR
7 Brenda Grif
10 Global Benefit
4 Jennifer Web

D-HÄSTAR
11 Swicha
9 Riptide Bay
8 Raya D.E.
12 Look Ecus

LOPP-4 SOLVALLA V4-3

Det kan nog gå undan här första biten men sedan finns det risk för dämpning
1 Laradja Vrijthout är en riktig flygmaskin som har väldigt lätt för sig. Är startsnabb men han kommer få kämpa för att behålla spets. Jag tycker det är en klar första häst men spelvärdet kommer vara lågt. Värmning är alltid viktigt att kolla just på denna häst.

2 Lorelei Marie
Tror jag vi kan få upp emot 30 gånger denna gång. Tränarkörd vilket är lite minus men den här hästen är bra nog för att vinna. Startsnabb och lära söka rygg på ettan och därefter kan det bli riktigt roligt om luckan kommer. VP kommer ge bra som sagt.

7 Zorro Wind rycker man skorna och säger att den här kommer springa fort. Det är väldigt positivt från stallet och det måste tas på allvar. Men frågan är om det inte blir dödens och det tror jag inte den mäktar med. Men andra utv så blir nog den farlig.

10 Gerris Trix har övertygat i två starter i ny regi. Den här hästen gick 1,10,5 med gunga förra året bakom topphästar. Det finns ingen i detta gäng som visat samma fart som denna. Blir det körning så måste den här med på bongen.

4 Isa är även hon startsnabb och kommer laddas. Hon har ju fart i sig för kunna blanda sig i detta men måste nog ha sitt lopp för till spets tror jag inte hon kommer om ingen annan av de andra felar.

11 Helluva AM var ute i Drottningens och avslutade bra. Skulle det bli toktempo så kan den komma till men det ska mycket till då

Björn Goops hästar 3 Armagnac, 6 Cruise samt 9 Royce Rolls står jag över i detta lopp.

A-HÄST
1 Laradja Vrijthout

B-HÄSTAR
2 Lorelei Marie
7 Zorro Wind
10 Gerris Trix
4 Isa
11 Helluva AM

C-HÄSTAR
6 Cruise
9 Royce Rolls
3 Armagnac
5 Southern Mazzarati
12 B.W.T Devil
8 Global Agency


LOPP-12 SOLVALLA

Dags att leta räddningsplanka och här kan man få spelvärde då de flesta vill spela tillbaka det de förlorat. Oftast bäst spelvärde här.

4 Parker kommer man få spelvärde på tror jag. Normal skulle den nog stå i 2,20 men sista loppet för dagen och favorit kommer åka upp i odds. Jag tror på runt 3,5 och det är ett superoddds i så fall. Hästen har 4 raka och felade senast vilket gjorde att han står perfekt inne i loppet. Jag tror ingen kan ta emot den här 4 åringen och jag tror som sagt att det här blir ett kanonspel som får avsluta dagen.

3 Adam Orden kommer bli hårt spelad här då det är barfota runt om samt att man sätter på en jänkarvagn. Inte hypers snabb ut men kommer säkerligen avancera om den hamnar en bit bak.

11 Kilmister Boko har man höga tankar om den har ju börjat lovande. Men spåret är inte det bästa men kommer dra på sig många spel.

7 Didi Dam kommer kunna ge bra på toton här. Hon är startsnabb och det är inte omöjligt att hon sitter i spets. Hon kommer stå i högt odds på toton och det är inte omöjligt om favoriten gör bort sig.

6 Bridge Commander är obesegrad felfri och ser ut att vara en kapabel herre. Lite för mycket galopper och där av rankas ner.

1 Cookie Girl Få ett drömöpp här i form av rygg ledaren. Och hon har ju visat att hon hänger med i alla tempon. Kan vara rolig fidus till högt odds

A-Häst
4 Parker

B-HÄSTAR
3 Adam Orden
11 Kilmister Boko
7 Didi Dam
6 Bridge Commander
1 Cookie Girl
10 Apollo Creed

C-HÄSTAR
12 Jack and Ginger
8 Cheek To Cheek
4 Mr Synergia


Nu jäklar är vi klara med lördagen men V75 fortsätter jag leta ev ändringar. Men nu går vi över till dagens övningar som jag snart är klar med samt fredagen och söndagens lopp. Alla lopp ska analyseras och tur att man inte betalar för varje lopp man ser i arkivet..

På återseende

/Jiwa
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Kgrh (+10), legolasse (+20), Fagerdahlen (+50), peozz (+10), Difsteve (+5)
Jiwa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat