Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-17, 13:31   #67
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2391
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Billman Visa inlägg
Fick tyvärr se intervjun på Liven med Björn innan loppet. "Nej, det här är inte hans viktigaste lopp." Det får man säga nuförtiden och håna spelare som ska tolka det hurdå? Han vinner inte. Jag ska köra snällt. Eller som i det här fallet - Jag vinner med tjugo meter. Om inte tränare/kusken vet - hur ska vi då kunna bedöma något?
Att tränare ska bedöma vinstchanser och att uttalanden ska gå att tolka som "strecka" eller "strecka inte" är något som jag anser borde försvinna helt. Dels är de inte särskilt bra på det, men ofta kan det hända saker ( ofta med någon motståndare ) så att den på förhand bedömda vinstchansen ställs på huvudet helt och hållet.

Tränarna borde endast delge fundamenta kring ekipaget. T ex om den har tränat som den ska, eller rest som den ska, och hur hästen ska utrustas och balanseras.

Allt som hör till förmodade taktikval samt vinstchansvärderingar borde helt lämnas till spelarna själva att bedöma, möjligen till spelexperterna.

På det sättet skulle spelarna slippa bli "hånade". Tränare och kuskar skulle slippa svara på frågor om sådant de egentligen inte alls är särskilt bra på.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Skaegget (+5)
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat