Visa ett inlägg
Gammal 2021-06-23, 10:52   #15
Indianen20
Banned
 
Reg.datum: aug 2019
Inlägg: 299
Sharp$: 2735
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Gotland Visa inlägg
Spännande! Ska vi ta detta som ytterligare bevis på att The Peter principle är ett korrekt antagande?

Får du göra om du inte har ngt vettigt att tillföra. Men faktum kvarstår att travet är i kris även om du inte vill inse det. Den absoluta majoriteten får knappt ihop pengar till lön. Framgångsrika kuskar har problem med att få fram pengar till drivmedel och skatter. Framgångsrika tränare har skulder och anmärkningar och får inte låna pengar i vanliga banker. Sveriges framgångsrikaste stall har "okänd" ägare. Antalet hästar sjunker. Pengarna sinar. Ingen vill längre jobba i travstall.

Som Per Lennartsson sa: Trots att många tränare jobbar och sliter hårt ett helt liv så är det på ålderns höst sjuka och helt utfattiga.

Banorna är helt förfallna. Ser ut som gamla nedlagda industrilokaler. Spelet följer inte index.

Vi kan se vad som hänt med travsporten i Italien. Där omsättning på tio år gått ned med 60 procent. Eller i Norge där omsättning sjunker och där diskussion om tappningsgräns riskerar ett omedelbart omsättningstapp på 20 procent. Eller länder som Tyskland och Belgien där trav numera knappt existerar.

Vi måste möta tiden. Tror du att svensk travsport är hotad? För 20 år sedan hade jag många vänner som spelade och var intresserade av trav. Alla har slutat att följa travet. Precis alla.

Senast redigerad av Indianen20 den 2021-06-23 klockan 11:05.
Indianen20 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat