Visa ett inlägg
Gammal 2021-07-16, 13:34   #15
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2398
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Det är väldigt tunt lite överallt just nu. Idag fick man nästan en chock av att se att bara 5 hästar anmälts till finalen av Norrlands Grand Prix på torsdag. Har ju körts massor av försök och ett förstapris på 250 tkr räcker tydligen inte för att få fler fyraåringar att ställa upp. Nästan lika illa i Eskilstunas fyraårstest på V86 dagen innan. Det tävlas ju enormt mycket dessa sommarmånader och uppenbart att det finns alldeles för många banor som slåss om alldeles för få hästar så fort det inte är breddlopp eller andra sportsligt mediokra tävlingar.

V86 gav väl stora pengar 2019 om jag minns rätt därför att Solvalla då körde sina ”lunchlopp” på onsdagarna. Ofta välfyllda lopp för sämre hästar i låga klasser. Sen la man ner tisdagarna när det bättre loppen kördes men oftast med favoritparader och flyttade dom till onsdagen igen och fick tillbaka sina lunchtrav många fredagar.

Håller med till 100%. Litet tillägg är att man just nu samlar pengar till V86 Summer Bursten som kommer i slutet på sommaren. Det är nog kanske inte ett direkt uttalat mål, men inte tror jag att ATG blir ledsna över några extra 6r-JPs nu under sommaren.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat