Visa ett inlägg
Gammal 2021-08-20, 22:32   #38
KalleKlut
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 199
Sharp$: 9465
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Fulsprit Visa inlägg
Bara att tacka och ta emot att Milliondollarryhme är favorit, men hur är det möjligt???!!! Denne schashar jag bort direkt av alla favoriter i omgången. Nu kör lallaren själv, lång distans för en vekling till häst - hur i helvete skall denne kunna vinna. Vinner ju aldrig med Fredde!!! Fredde vinna på V75, ja det kan ni glömma - händer nästan aldrig!!! Och lång distans - enda chansen denne har över denna distans är att han får vinnarhålet och lucka till slut - alla andra scenarion och denne är rökt. Det skulle vara att denne tar spets och får anföra i 20-tempo, då kanske den kan rinna undan, inte annars!!!

Är folk galna???!!!

För mig ett trehästarslås på Antonio Trot, Hachiko De Veluwe och Heavy Sound. Möjligtvis att jag ändrar till spik på Heavy - det är egentligen det korta upploppet och den troligtvis snabba banan emot, men 2640 meter torde passa bra för en smygare och har väldigt bra statistik över distansen...
Lite sten i glashus om du spikar Haugstad från 11e
Nä, men allvarligt så kommer Larsson aldrig få en bättre chans att vinna på V75 med Milliondollarrhyme! Garantispets och vem ska göra jobbet utvändigt av dessa över lång distans? Därmed inte sagt att han vinner.. Han lyckas väl på något sätt sticka för tidigt och öppna luckan etc etc.
Dock rätt favorit med tanke på häst och utgångslägen!
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat