Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-04, 22:53   #7
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2202
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Kalle Visa inlägg
250 spel skulle jag säga är väldigt lite i det långa loppet.
Och 110 i ROI för högt.

Funkar bara ett tag, för några få, och ju längre tid man håller på desto sämre ROI får man. Undantag finns ju alltid men till slut hårdnar motståndet och då skiljs agnarna från vetet. Hög ROI brukar hänga ihop med udda objekt hos små bolag och med små insatser. En snabbt övergående fas och ger inga pengar som räcker till pensionen.

Men då en låg ROI inte är synonymt med lägre intäkter så är det inget att bekymra sig över. Relativt många spel och med några laxars insats är vad som krävs för att det ska bli över att stoppa undan.

Hög omsättning är mycket viktigare än hög ROI. Alldeles för mycket fokus på den biten. 102-103 % tillbaka är fullt tillräckligt och långsiktigt hållbart. Bara spelen är förhållandevis många och insatserna tillräckligt stora.

Säg att du hittar 3 spel om dagen, satsar 1000 kr på varje och har en ROI på 110. Inte det lättaste att genomföra och skulle du mot förmodan lyckas så ger det bara drygt 9000 ut i månaden. Då vill det till att man är billig i drift för att gå runt.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat