Visa ett inlägg
Gammal 2021-09-04, 12:24   #15
travanalys
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 96
Standard

Jägersro är egentligen inte min bana men får göra ett försök ändå idag.

avd 1: Vien Ici har öppnat riktigt bra i voltstart på slutet och är min spetsfavorit. Inte så väldigt imponerad av Astronacentes och Grandfather Bills startsnabbhet i volt på sistone och känslan är att Uffe borde hålla ut dessa. Man gjorde misstaget att släppa till favoriten Sato senast den gick på v75 men det misstaget gör man inte igen. Senast satt Uffe och kyrkåkte över upploppet med norsken sparad och formen är på topp. Utgångshäst! Bakom kan man nämna Mystic mom som har chansen att få rygg ledaren och med lucka kommer han avsluta vasst. Showtimejackflower är fältets startsnabbaste häst och Oskar är en vass kusk i voltstart. Slinker han igenom till en bra position finns skrällchansen där, 2% trots att man vann v75 senast.

avd 2: Jag tycker det är två hästar som är bättre än övriga och det är Kapten Brodde och Parker och väljer att låsa på dessa.

avd 3: Beartime borde få överta från Kung Edward och då bör det vara toppchans. Minns den överlägsna v75-segern från ledning i Mars men har mest fått gå bakifrån på slutet. Intrycket i jänkarvagn har varit strålande och jag tror han leder runt om. Utgångshäst eller spik, har inte bestämt mig 100% än.

avd 4: Öppet, och streckar lite hästar här utan att ha någon jag tror mer på. Nämner ändå Certainly om han skulle komma iväg från sitt knepiga startspår. Han är bra för klassen och lär köras offensivt.

avd 5: Iwan Boko är nog min förstahäst, känns som att formen är på topp och att han möter lite enklare nu. Hindenburg Am blev lite hindrad i derbykval senast men denna tanks brukar ha sin bästa bit över upploppet. Bred gardering.

avd 6: Carry Cash spikade jag senast och hon hade vinnarkrafter över mål efter ett defensivt upplägg. Lär bli mer offensivt nu och måste bli svår för övriga att ta emot här. Spik eller utgång för mig. Bakom nämns Greta Sisu som går ner i klass efter sinn strålande insats senast som uppanmäld. Dock är hon inte lika bra som Carry.

avd 7: Ingen jättekänsla här och blir några streck och hoppas överleva.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
linfre (+5)

Senast redigerad av travanalys den 2021-09-04 klockan 12:27.
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat