Visa ett inlägg
Gammal 2021-09-05, 10:30   #13
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 177
Sharp$: 57101
Standard

Spelmässigt känns det som vanligt vid extra V75or att risken är överhängande får dålig utdelning och risken för att femrättspengarna flyttas till Bollnäs på lördag nog en bra bit över 50 procent. Hitta andra spelformer är min rekommendation eller njut av den fantastiska sport som erbjuds och spara pengarna till bättre speltillfällen. Har själv lirat 200 kr vinnare på San Moteur till 4,50 och det blir mitt enda spel för dagen.


V75-1

Ska atgs V75 spel inte inledas med typ 13 kr i utgångsvärde så får inte He,s Marvelous eller Oscar LA vinna inledningen. Lövgrens megastjärna Oscar LA har sett enorm ut på slutet och senast när man hängde på jänkarvagnen ffg såg den ut som en världsstjärna. Det som talar emot idag är att den aldrig klarat att gå iväg felfritt i voltstart men är väl idag med bara två hästar på aktuell volt det borde fixas. Sen vanlig vagn igen när det är voltstart.
Goops har ett lopp i kroppen och vann ett enkelt vardagslopp i comebacken. Borde ha gått framåt och nu rycker man bakskorna.
Svårt att hitta skrällar i detta tunna lopp. Ferrari Sisu är ingen skräll men den kan möjligtvis vinna också.

V75-2

Ni som inte tror jänkarvagnar har betydelse . Kolla på Valeur Kronos senaste två starter. Vilken effekt biken gett. Samma idag. Stor chans till spets och slut för favoriten över kort distans. Övriga som kan vinna inga rensare direkt.

V75-3

Tror Honey Mearas vinner eftersom jag tror första jänkarvagn hos Reden kommer ge rejäl effekt. Dessutom finns en växel till om det behövs. Första rycktussar som aldrig rycktes i stochampionatet. Nu kör man med sådana igen för andra gången .

Sen finns det nog viss skrällpotential i detta lopp om det blir konstigheter. 2,3 eller 8 får i alla fall inte vinna om utdelningen ska stiga mer än marginellt .

V75-4

Ska man försöka fälla omgångens största favorit, Redens nya superstjärna Born Unicorn ska man definitivt inte kolla senaste två loppen i lopparkivet utan lägga 150 kr på att köpa spelvärdes tips och spika enprocentaren Staro Leonardo. Den ska gå med bike idag.

V75-5

Detta är omgångens lopp med högst skrällpotential. Favoriterna vinner ”aldrig” detta klassiska lopp. Senaste två åren har vinnarna stått i runt 30 ggr pengarna.
Men man måste ändå tippa bravo santana på barfota runt om. Megaplus och möter inte en häst från en annan planet nu som när skorna rycktes näst senast och den var enormt bra.

V75-6

Årets lopp i Sverige hittills med tanke på vilka hästar som kvalat in till årets derby. Jag spelade San Moteur på att jag inte tror Nordström får bestämma i spets med sin nya världsstjärna Önas Prince, att inte det ev skorycket på Calgary Games räcker från dödens utan att loppets bästa kusk hittar en perfekt position med hyperspeddiga San Moteur och att den gått framåt enormt med uttagningsloppet i kroppen . Stallet har laddat för detta lopp i typ ett år. Vinner 1 av 3 så kände att 4,50 är ok odds och kul att ha ett spel i derbyt.

V75-7

Kort distans . Inte lätt att stå med tillägg då med några riktigt bra på start. Tippar därför utan större analys att det står mellan Manstone Two U och framförallt Heaven Mearas som debuterar för Reden.

7 rätt: 2500 kr
6 rätt: 56 kr
5 rätt: jackpot

Lycka till och njut av sporten. Nästa trav för mig på fredag när det är kriteriekval. Onsdagens V86a krockar med VM kvalet Grekland - Sverige tyvärr. Sen krockar Bollnäs V75a nästa lördag med MFF - IFK Norrköping så alla krafter i veckan på kriteriekvalen fredag kväll.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
ms (+15), Grovport (+5), Liisa (+10)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat