Ämne: Travronden
Visa ett inlägg
Gammal 2021-10-06, 18:37   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 160
Sharp$: 57044
Standard

Travronden


Blir bara dyrare och dyrare. Kommer ju numera bara en papperstidning i veckan. Chefredaktören säger två men är ju en sport och en speldel som tidigare fanns i samma tidning.
Det han kallar en tredje tidning på fredagen kallar jag mer att lägga mycket av det som redan finns i tisdagstidningen och lite startlistor och tips samt Berglunds krönika i en fil och kalla det en e-tidning (trycks inte).

När Travronden gick över till en tidning i veckan för några år sedan sjönk priset med några 100 till 2400 per år. I realiteten en prishöjning då två fylliga papperstidningar tisdag och fredag blev till en onsdagstidning.
Tog sedan något år innan priset höjdes till 2600 kr.

Nu kommer deras största prishöjning någonsin, vill man fortsättningsvis ha hem tidningen i brevlådan sant tillgång till deras material på nätet kommer det kosta 299 kr i månaden eller 3600 kr för ett år. Betalar man allt på en gång för ett år 3000 kr.

Verkligen inte billigt. Är ju dessutom vettigt tipsmaterial endast till V86 onsdag, V75 lördag och GS75 söndag . Klent tipsmaterial till V64 och i övrigt endast startlistor.

Kommer dom verkligen behålla prenumeranter med dessa saftiga prishöjningar? Chefredaktören påstår i alla fall att tidningen är bättre och mer populär än någonsin.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Migge (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat