Visa ett inlägg
Gammal 2021-10-09, 18:35   #209
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stankarn Visa inlägg
Nja. Hon (Menhammar) har snittat en förlust på 45 MKr per år, de senaste 10 åren. Så hon är nog snarare att betrakta som en mecenat än en vrålkapitalist som nödvändigtvis ska ha tillbaka pengarna på varje satsad krona.
Har du källa på detta? Man kan vara affärsinriktad utan att gå med plus... Jag säger inte emot att hon är grymt bra för travsporten i Sverige, men att tro att hon skänker bort sina penningar är att vara bra naiv... Det är ju inte så att Menhammar mår dåligt, ekonomiskt sett!

Citat:
Ursprungligen postat av Altoc Visa inlägg
Jo, man kommer inte göra om samma matchning som med Villiam (namnet du söker) med CG. Han kommer matchas sparsamt mot de största loppen och med perioder av vila för att tömmas på sperma.
Allt jag skrivit i tråden givet att han får vara frisk o kry, men det förstår nog alla. Menhammars krav för att köpa halva, är fortsatt tävlande i 2 säsonger.
Jepp, Villiam och någon till - det stämmer. Har du källa på detta - misstror dig inte då du oftast har koll, men vill gärna se det med egna ögon. Internet är så mycket fake news nu för tiden... Jag tror på högst en säsong till!

__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat