Visa ett inlägg
Gammal 2021-12-02, 08:49   #18
fri
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 737
Sharp$: 1523
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Nollkollolisten Visa inlägg
Är ni antivaxxare villiga att betala er iva-plats själva. Kostar ca 1,5 mille i månaden.
Jag vill helst undvika att vara med att betala detta på skattelappen.
Nu är jag ingen antivaxxare, men det finns ingen sansad debatt om detta i något land verkar det. Och konsekvenstänket och logiken har flugit ut genom fönstret.

I Sverige har det på 2 år dött 15 000 människor MED covid, inte AV covid. Vad alla egentligen dött av och hur mycket coviden bidragit till, vet vi inte idag.

Under samma tid har det i Sverige dött c:a 25 000 människor av röknings-, 15-20 000 av fetma- och 10-15 000 av alkoholrelaterade skador (enligt Socialstyrelsen, det är svårt att säga exakt). Var är nedstängningen av Systembolaget? När kommer lockdown av alla tobaksaffärer? När ska vi placera ut vakter vid chipshyllan på ICA och kräva BMI-pass för att få handla en påse Sourcream Onion till fredagsmyset?

Hur mycket plats tar alla feta, alkoholister och rökare upp inom vården? Vad kostar det? Varför ska JAG betala för det på min skattsedel? Det vill inte jag.

All fakta säger också att det är väldigt, väldigt få som dör eller blir inlagda på sjukhus av covid. Och i princip alla är gamla och/eller har underliggande sjukdomar, såna man känner till sedan innan, och okända.

Om nu alla skötte sig, höll avstånd, tog sina d-vitaminer, undvek att gå ut när man är sjuk, så skulle detta ha dött ut av sig själv vid det här laget. Så funkar alla pandemier. Det är fakta att vaccinationerna skapar mutationerna. Ju fler vaccinerade, desto fler mutationer, men desto mer pengar åt läkemedelsbolagen och större totalitär makt åt våra inkompetenta politiker.

Och sök på https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/ (världens största forskningsdatabas) efter vitamin d och covid så finns det mängder med studier som visar att de med höga d-vitaminnivåer i blodet klarar sig lika bra som de vaccinerade när de får covid. Men det går ju inte att tjäna några pengar på.

Jag är förvånad över hur många i ens bekantskapskrets som normalt är smarta och tänkande individer som inte förstår vart vi är på väg.
__________________
"Eat your betting money but don’t bet your eating money."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Protesgoran (+50), Fulsprit (+100), sskssk (+15)
fri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat