Visa ett inlägg
Gammal 2021-12-04, 19:54   #27
Talmannen
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 45
Sharp$: 2081
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av fri Visa inlägg
Intressant om Bill Gates, den store filantropen:

https://childrenshealthdefense.org/d...m-farmer-bill/

Källa och skribent, Robert F Kennedy Jr. Och det får man ju tycka vad man vill om, men det är mycket faktahänvisningar och betydligt mer trovärdigt än MSM som CNN, DN och Aftonbladet i alla fall.
Är det inte tragiskt när fel bitar fokuseras, såsom nedan?

"Är ni antivaxxare villiga att betala er iva-plats själva"

Kan lätt besvaras med:

Är du "vaxxare" villig att betala din iva-plats själv?

För dig som har klenare förstånd, lättlurad, okunnig och/eller kombinationer därav kan detta vara svårt att förstå.

Försök ändå!

Själv skulle jag aldrig ta en-två sprutor per år för resten av mitt liv, vilket ni som börjat har att stå inför. Som bäst skulle detta onda beskrivas som ett experimentellt genpreparat.

Det tar minst tre år att ett sådant preparat skulle kunna testas för att släppas ut i större testskala. Och minst sju år innan färdigt för klinisk behandling. Inget av detta har skett.
Uppenbara lögner har framförts i propagandan i alla lögnmendia (MSM)

Själv har jag i över ett årtionde försökt minska min exponering för virus. Året innan förra massvaccineringskampanjen "Svininfluensan" år 2009 lät jag mig vaccineras för säsongsinfluensan. Jag blev inget bättre, utan snarare tvärtom. Men tänkte ge det en chans till. Då dök svininfluensabluffen upp, så jag lät bli att ta sprutan.

Läste istället på och kom fram till att det finns inga effektiva influensavacciner, utan i de flesta fall är det bättre att låta bli. Och därmed sämre att ta sprutor, de som tar dem blir sämre med tiden...

I detta fall har det framförts från kunnigt håll att många sprutade kommer att dö inom 2-10 år. Själv lär jag göra det av åldersskäl, men ni lättlurade?

Senast redigerad av Talmannen den 2021-12-04 klockan 21:01. Anledning: felstavning
Talmannen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat