Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-08, 16:19   #83
tompa87
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 2 307
Sharp$: 6056


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Utan att ha för brun tunga nu så måste jag säga att vi ger våra admins lite för lite cred här! Dem vet garanterat precis vad dem står för och kommer inte att bygga vidare på det om det skulle strida mot dem principerna dem satt upp (ja jag vet att det ska vara gratis, men det är ju inget som ändras förutom att dem lägger till en service för oss som inte har tid att leta spel hela dagarna och hellre lägger en slant på att få spelen direkt hem till dörrn ). Detta forumet kommer ju att finnas kvar, vi kommer att dela information på samma sätt som förut (om jag förstått det hela rätt?) och vi kommer att få en högoktanig Service Play del (separat sida) som kommer att kunna garantera bra resultat om allt vill sig väl..

Vet att det är folk som slänger pengar till höger å vänster på dessa betalsajter ändå, varför inte få lite avkastning på dessa pengar med att bidra till att göra sidan bättre?

Om man betalar XXX kr för en cappers spel, så kanske XX går som bidrag till denna sidan, så då kan man ju se det som att man är med å hjälper till att göra den bättre, samtidigt som spelservicen förhoppningsvis visar gröna siffror den med.

Ni har mitt fulla förtroende i alla fall och jag lovar att inte följa ett enda spel på service play delen i början... det finns ingen capper i världen som klarar av att hålla gröna siffror om jag är på samma sida thats for sure

Kan nästan säga att jag skulle gått plus på att bara betala tjänsten utan att använda mig av den som det går idag

GL!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
train TJUU TJUUUUU
tompa87 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat