Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-08, 16:39   #84
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

För det första vill jag säga att jag beundrar det arbete som ni lägger ner på sharps och att ni på så relativt kort tid gjort det här forumet till det ledande i Sverige är mycket imponerande!

Måste säga att jag är väldigt förvånad över det här och som ni tidigare nämnt så är det väldigt olyckligt att det läckt ut innan ni hunnit prata ihop er om det då det är väldigt luddigt allting och det gör det hela allt mer rörigt. Ni kanske skulle prata ihop er ordentligt och ha en tydligt ståndpunkt och köra på det?

Ni säger att ni INTE vill ha några pengar från det här och det ska INTE ha någonting med Sharps forum att göra, varför ska ni ha det då? Varför inte bara låta de andra sidorna köra sina race med betalspel, exakt det race som den här sidan har propagerat hårt emot (enligt mig löjligt hårt).. här postas andra betalspels sidors spel gratis och ni har gjort så att man kan göra det anonymt, allt för att motarbeta andra som vill tjäna pengar på att sälja sina spel, vilket jag tycker är lite fult, och ändå så har ni nu fått för er att det ska säljas spel i ett sammarbete med sharps? Ska de då också publiceras anonymt i forumet och hjälpa forumets medlemmar? Eller är det då helt plötsligt en annan sak då det gäller era "egna" spel? Precis som "dgothe" skrev här ovan så känns detta som ett samarbete där GB slipper få sina spel publicerade gratis här i framtiden och det är de som är vinnarna på detta, vad de gjort för att få igenom det vet jag inte. Tror det va Boone som skrev att detta kommer innebära att det blir högre kvalité på forumet vilket vore bra och så vitt jag förstår så är det också den enda anledningen ni har till att starta detta, vad är det som säger att det kommer bli högra kvalité på forumet, ska de som säljer sina spel ha tvång att dela med sig av bra information utöver den informationen de använder till sina spel de säljer? Det vanligaste är väl att man tar den bästa informationen man har till spelen man säljer och därmed kan det inte sägas i forumet, och att någon ska ha 120 % ROI på betalspel och ändå dela med sig av information och speltips i forumet som håller hög nivå är helt enkelt omöjligt!

Jag tycker, till skillnad från er som startade den här sidan, inte att det är några fel med att sälja spel och ta betalt för dem, funkar det så är ju alla nöjda, både köpare och säljare, funkar det inte så dör betaltjänsten ut och det är inga konstigheter om ni skulle ha ändrat åsikt och också skulle vilja ha in några extrakulor, det är ni värda för den delen, men det känns som att ni måste säga det rakt ut i såna fall, det är ingen som kommer hata er för det... men man kan inte säga att man är emot betalsidor och sen starta en egen!?

Sen som tidigare också nämnt så är kraven helt otroliga och det kommer inte bli mycket till betaltjänst som ska hålla de kraven, man ska spela på marknader och sporter där oddsen och linorna är extremt väl satta, man får inte spela på bolag som har fina utstick av odds och man ska ändå ha en ROI på 120 %. Ni ska typ ha folk som har 120 % ROI under en lång period av spel på ligor som NBA, Premier League och NHL och odds från pinnacle, 1-2 personer med tur klarar det på de 9 miljoner som finns i Sverige och det är väl inte tur ni eftersöker utan kunskap... Norsk hockey, volleyboll och svensk basket åker ju all världens väg så vilka är det som egentligen ska vara dessa experter när detta väl skulle dra igång?

Summa sumarum, kraven ni har ni känns nästan omöjliga, men hittar ni folk med 120 % ROI över en lång tid på de stora ligorna där man inte blir limiterad så köper jag gärna spelen, eller jag kanske kan ta del av dem gratis i service play delen istället...

Det är nog dags att snacka ihop er och komma fram till vad ni egentligen vill och vad ni vill att sharps ska stå för... om jag skulle vara er så skulle jag starta en betaltjänst med de här duktiga rekarna, ni måste givetvis sänka kraven då ingen skulle platsa annars, säga att ni behöver intäkterna till att driva sidan (det låter bättre än att säga att man ska spendera dem på krogen) och sen mjölka så mycket pengar ni kan tills ni märker att forumet tar skada (det kommer ta skada) och då lägger ni ner det! Vad är det för fel med att vilja ha pengar?

Vill ni vara för eller emot betalspel, det är dags att ta ställning, jag tycker varken det ena eller det andra är rätt eller fel men ni kan inte vara emot och ändå starta eget!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat