Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-08, 16:46   #87
RobinD
Moderator
 
RobinDs avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 7 444
Sharp$: 5408

Fotboll 2013
Stats: 306 - 184 - 57
ROI: 104.46%
Vinstprocent: 62.45%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Wall of Text
Så som jag tolkar det så är det ett sätt att hantera den flykt från sharps.se till olika betalsiter. Kompetensen stannar i form av aktivitet i forumet.

Betalspelen säljs under kontrollerade former och hårda kriterier vilket är till för att leverera en bra betaltjänst i Sverige. Kraven mars listade kändes orimliga men vi får se vad det blir av de.

Sedan har de även sagts att spelen kommer att läckas ut på forumet och att det ine kommer stoppas för det strider mot policyn. Däremot kommer tjänsten släppa picksen på utsatt tid där köparna får förvarning, precis som med RAS. Det gör att ingen betalande kund missar spelen i princip.

Crew har så vitt jag sett aldrig sagt att de är emot betalspel, de köper ju massvis själva och delar med sig av till oss som inte är i närheten av att kunna ha råd med tjänster av den kalibern.

Det som sagts är att sharps är fritt och att inget censureras i princip. Därmed är det fritt fram att posta betalspel. Anonymfunktionen skapades för att skydda medlemmar från kollektiv bestraffning som GB använde sig utav.
RobinD är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat