Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-08, 19:09   #12
James-j
 
James-js avatar
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 238
Sharp$: 339

Only MMA
Stats: 26 - 46 - 0
ROI: 102.74%
Vinstprocent: 36.00%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Moffegrev Visa inlägg
Men allvarligt talat, är inte den här rätt självklar? Marquardt är ju betydligt starkare, mer allround, bättre bjj, bättre standup, bättre ko-power. Det enda möjligtvis som jag ger Okami är brottningen, vilket iofs är något som Marquardt lär ha slipat rejält efter fighten mot Sonnen (som han f.ö var sjukt nära att vinna med sin giljotin i slutet).



Spoiler:
Bankränta, ALL IN!!!!!!!!!!!!!1


Edit: En fighter som jag tror kan ha ett skönt underdogodds med goda vinstchanser är Oczipsak (stavning?), som bodde plocka Duane Ludwig. Tyckte lätt att han var en av de mest talangfulla i den säsongen av TUF.
Ursäkta om vi blir långrandiga i Okami-analysen. På papret så ska Marquardt vinna realtivt enkelt men som i matchen mot Sonnen trodde alla Marquardt skulle vinna enkelt men vad hände brottningen blev den avgörande faktorn och Sonnen vann.

Det ska bli intressant att se vad oddset hamnar på Duane Ludwig vs. Nick Osipczak. Jag spelade på Osipczak i hans förra match mot Greg Sota trodde han skulle vinna lätt men så blev det inte
Tror matchen mellan dom två kommer bli en kickboxning match. Duane är känd som bra thaiboxare men jag tror att han borde gå ner en viktklass han har sett svag ut i 170.
James-j är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat