Visa ett inlägg
Gammal 2022-01-20, 12:36   #1
Shooter
 
Shooters avatar
 
Reg.datum: okt 2011
Inlägg: 21 816
Sharp$: 37788
Standard

V75 Färjestad 22/1


Dags att starta upp en tråd inför lördagens V75:a.

I första loppet blir det nog rejäl körning i början av loppet med flera startsnabba med framspår. Jag tror att Pere Ubu kommer till ledningen, men är inte alls säker. Bravo Sabotage lär laddas, Kimi di Quattro troligen och Lass Revenue drar nog iväg en bit för att försöka få vinnarhålet.

Sedan följer ett stolopp där det inte är helt givet att hästarna på 40 m tar in sitt tillägg på dem med 20 m tillägg. Garderas.

Disco Volante i Guld har gjort bort sig två ggr på rad och borde gå iväg nu, om inget står riktigt fel till med hästen. Jag är sugen på att singla den som tredjehandare i ett lopp där folk kommer att gardera.

Kallblodsloppet står i första hand mellan Berghs två hästar. Kanhända att det räcker med dem. Han väljer själv Buska Blyg och har nog för avsikt att komma till spets. Lome Storm gick väldigt bra i förra starten och hade varit segerfarlig utan galopp.

Klass II brukar det kunna skrälla i. Jag tror ändå inte att man behöver helgardera för att få med vinnaren den här gången.

Sjätte är ganska öppet. Nurmos tar ut Amalencius igen. Hannibal Face står också med bakspår, men duger gott här. Sen har vi några vettiga med framspår. Har svaga funderingar på att singla Ture L.A (Spets borde han ta) eller Nurmos pålle. Få se hur jag gör.

Sista loppet håller hög klass. Maestro Crowe kan vara en kul spik. Samtidigt är det lite svårt att gå emot favoriten Four Guys Dream, Innovation Love och några till. Jag gillar att ha väl garderat i avslutningen.
Shooter är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat