Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-09, 23:35   #8
Talys
 
Talyss avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boston, Massachusetts
Inlägg: 495
Sharp$: 554
Standard

Hockey är den absolut roligaste sporten o tippa, enligt mig. Är dock uppväxt med hockey, lirar själv. Ja, mitt liv består av hockey. Som dNa säger så tror jag att hockey är en svår sport där det inte krävs mycket för att en match ska gå tvärtemot alla förväntningar.

Jag tror också att hockey är en sport där man kanske inte plussar varje säsong men över flera säsonger ser jag ingen omöjlighet att sluta med fina resultat. Det krävs nog fler spel i hockey för att kunna avgöra om man är vinnande i längden.

Själv är jag inne på min tredje säsong med någorlunda seriös NHL betting. Första säsongen hade jag 106%, andra hade jag 107% och so far i år ligger jag på 107%. Det känns också som att jag hela tiden lär mig samtidigt som jag nu börjar få tillräckliga resultat för att se vad just jag är bra på och inte bra på. T.ex. har jag fin statistik på bortalag men rutten på att hitta överspel.

Tror dock inte att det finns många, om ens någon, som kan visa upp resultat som vissa klarar av i andra sporter. Men återigen, det är ingen hemlighet att hockey är svårt o spela på men avskyr folk som vrålar "Hockey är bara lotto" då jag definitivt tror att det går o spela stadigt plus på sporten.
Talys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat