Visa ett inlägg
Gammal 2022-03-11, 22:47   #15
travanalys
 
Reg.datum: okt 2016
Inlägg: 1 077
Sharp$: 102
Standard

Har läst på min sedvanliga kvart (iaf senaste veckorna) till v75. Har kommit fram till att inte överanalysera men samtidigt ha en bra grundkunskap och koll på hästarna är minst lika effektivt som att som att spendera en hel vecka till en omgång.

Det jag har kommit fram till är att spika Carna Sensei i första. Jag tror på hård körning från början och att Flemming blåser ner de till slut när det är maxat i balansen och allt. Hon är ruskigt fin i steget och har en toppspeed att tillgå så jag går spelvärdet och spikar till 12%. Kompletterande spik blir mindre roliga Amalencius BB som är för bra för klassen.

Måstehästar i övriga lopp för mig är:

Cuenca i avd 2, Örjan upp, barfota bak och stark häst som trivs över distansen.

Harran Boko i tredje som har en jäkla toppfart och skulle han få vinnarhålet så måste den vara svårslagen...

Har bäst känsla för Lisa Liseux i fjärde som var ute mot tuffa hingstar senast men kan nog ha mått bra av att få det tempot i kroppen.

Cala Mayor de B i sjätte var spelad till 11 gånger i ett liknande lopp senast som Nina Ginto vann, då blev det dödens och stumma ben till slut. Nu blir det barfota runt om för första gången och slipper man dessutom dödens så borde hon duga, iaf streckvärd till under 2%. Dock bred gardering...

Baritone Artist tycker jag gjorde det bra i guld senast och dessutom startsnabb. Hittar man rygg ledaren passar Åby perfekt. Under 4%! Men jag är förmodligen ute och cyklar imorgon. Ska ej läsa på något mer utan enbart kolla strykningar och balansändringar före inlämningen imorgon.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Gotland (+5), Basse (+25)
travanalys är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat