Visa ett inlägg
Gammal 2010-01-25, 23:07   #18
Tallroth
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 248
Sharp$: 979


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

NYR - Pittsburgh Under 5,5 5U. Två målvakter som kommer vara laddade till tusen idag. Henke som blev plockad borta senast mot Montreal samt Fleury som kommer tillbaka och har tränat i 3 dagar så borde inte vara tal om att vara ringrostig heller. Känns säkrare att spela Underspelet, annars tycker jag att det lutar åt att pens för stryk efter att ha gått en tuff match senast och ett revansch suget rangers som är ett helt annat lag på Hemmais.

Flames - Blues 1 5U Sex raka torskar för Calgary kommer inte att bli sju! Tycker de haft lite stolpe ut och ikväll kommer vinsten mot ett inte alltför starkt motstånd. Blues har dock ryckt upp sig rejält efter tränarbytet men de är inte ett stabilt lag och ikväll är det lite av en måste match och Calgary till 2.02 är härmed taget till 5U.

Vancouver - Buffalo har jag inte bestämt mig för än men lutar just nu ått en underspel eller att buffalo tar hem detta till 3 ggr pengarna. Tror Miller står kvällens match, om så är läget spelas detta annars blir det en rak 1:a på Canucks. Men med Miller i kassen finns skrällchansen och oddset lockar!
Tallroth är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat