Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-12, 09:51   #6
Boden
stolt same som älskar hojt
 
Bodens avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Boden
Inlägg: 808
Sharp$: 1430

Mina rekar
Stats: 0 - 0 - 0
ROI: 0.00%
Vinstprocent: 0.00%

Standard

Är så mycket konsiga resultat i denna serie nu, så jag vet inte vad man ska tro på. Visst borde Piteå vinna denna match, men Teg har överraskat mycket positivt hittils och på hemmaplan har man bara förlorat mot Kiruna och Björklöven. Jag väntar på dippen, för är Teg verkligen så här bra? Dessutom är Piteå verkligen upp och ner nu, även om jag tror dom kommer att ta sig till ALL-Ettan ändå. Vann "bara" med 4-2 mot Kalix senast, förlust mot Boden innan det.
Visst borde Piteå vinna ikväll, men TEG kan mycket väl skrälla här. ett "MEN" till...bra odds på piteå så jag tycker också värdet är där.

Kiruna-Björklöven: Kiruna är riktigt bra på hemmaplan, Björklöven är redan nu klara för ALL-ettan kan man säga.
Löven ska vara bättre, men ett motiverat hemmagäng kan nog skrälla lite här. Värdet hos Kiruna.

Rebels-Kalix känns omöjlig att tippa, kan gå hur som helst. Men eftersom Rebels är ganska stora favoriter bland bolagen finns helt klart värdet i Kalix.

Asplöven-Boden. Förmodligen blir det 9-0 till Asplöven...men rätt som det är så skräller Boden till (Läs: Boden-Piteå 4-3). självklart finns inget värde i att spela denna match.

Inget spel blir det dock för mig ikväll...Visst kan man hitta bra oddsvärden i dom flesta matcher här, men känns alldeles för ovisst...

Lycka till!
__________________
Vad är det för likhet på spermier och lulebor? Det finns många av dom, men få blir människor
Boden är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat