Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-12, 10:04   #326
Boone
LL Cool J is hard as hell.
 
Boones avatar
 
Reg.datum: dec 2009
Ort: Bangkok
Inlägg: 1 864
Sharp$: 9728
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av NHL Gambler Visa inlägg
Tjena Boone! Hoppas att allt är bra med dig ...


Jag undrar lite varför du nedvärderar några av killarna som verkligen försöker att kämpa där inne och bjuda på rekar.. På vilket sätt är Slack och PH oprofessionella? Ok just PH att han inte använder sig av Spreadsheet eller liknande är väl inte så bra men dom kämpar och bjuder på fina rekar enligt mig och många andra..

Är också irriterad över ROK:s sätt när dom raderar inlägg trots att det kallas för "klotterplanket", men varför spotta på alla?

Att man ser ner på andra och att dom ska va mindre intelligenta bara för att man råkade fastna inne hos ROK är lika uselt som när ROK pumpar ut deras affiliates och raderar bort all kritik..

Fan det räcker med pajkastningen nu tycker jag.. Ni får fortsätta kampanjen mot ROK och Holms om ni vill men låt bli dom andra som försöker bara..


Är ingen kritik mot dig eller Sharps så jag hoppas att ni tolkar det jag skrev rätt nu.

Mvh N.G

EDIT: Håller med dig att det var dåligt skrivet "kristallnatten" och där får man skylla sig själv att man INTE raderade f!
Var fel av mig att dra alla deras bloggare över en kam. Med oprofessionella bloggare menade jag först och främst Mayborn. Det jag har sett från de andra har inte varit imponerande, men jag har å andra sidan inte kollat så noga så det är mycket möjligt det finns någon bloggare som faktiskt är professionell.

Hoppas allt är bra med dig också.
__________________
"Kan bara titta på mig själv. Hur spännande skulle det vara att läsa mina drag om jag som alla andra börjar reka Barcelona, Real Madrid, Chelsea, United mfl mfl...helt ointressant. Vem fan vill läsa sånt? Jag ligger strax under 100% i roi UTAN att aldrig ha rekat dessa lag, skulle jag däremot jaga bra stat (som vissa eftersträvar) så skulle jag ju enbart reka dessa gäng. Men då tappar jag hela min nish."
-
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

"We expect this account to be uneconomical based on your type of business."
Boone är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat