Visa ett inlägg
Gammal 2022-06-18, 11:00   #20
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57034
Standard

Regn aviserat hela kvällen. Trist för Boden då det säkert skrämmer bort många. Men banan behöver man nog inte oroa sig över. Barnarbetarna där är kompetenta och blir nästan garanterat inte samma lervälling som i Östersund förra helgen.

Svårt att tro på större utdelning trots stor jackpot . Devils Tounge spets och slut i första. Vunnit tre senaste gångerna den startat i Boden över samma distans som dagens och motståndet liknar mer vardagshästar längst i norr och dom brukar inte skrämma.

Sen är ju Norrbottens stora pris med strykningar av två av de bättre hästarna ett riktigt megafiasko. Kommer aldrig köras ett sämre lopp för eliten med miljonen i förstapris. 90 procentaren kan ta detta som ett träningsjobb inför Åbergs där den kommer möta helt andra hästar.

Silverdivisionen, klass 2 och klass 1 skiktade ut med få som kan vinna. Skrällpotential i diamantstoet och kallblodsloppet men är också där spelarna kommer massgardera så min gissning är att sju rätt inte kommer ge särskilt hög utdelning.

Lirade tre platsdubblar för 50 kr styck hos svenska spel.

Just Celebration avd 1 till 4 ggr: riktigt bra senast barfota. Samma idag. Från bra spår borde den ha hyfsad chans att bli 2a - 3a från bra spår med toppkusk om lika bra barfotaeffekt som sist.

Ava i avd 4 till knappt 3 ggr: verkar vara tillbaka i den form den hade förra sommaren. Då borde den utan stora trafikproblem runda i stort sett alla i detta klena lopp. Brukar gå bra från dessa lägen.

Soleil D Inverne i avd 6 till 3,25: norrlandshäst som normalt inte duger på rikstoton men visat sitt livs form på slutet och gigantiskt kuskplus idag och bakskor som åker av. Tycker då chansen ska vara rätt god att vara bland de tre.

Drygt 10 ggr insatsen om alla tre platsar . Bra netto om två gör det. 150 i förlust om 0-1 gör det.

Lycka till !
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Ace (+3), Nollkollolisten (+10)

Senast redigerad av olle den 2022-06-18 klockan 11:01.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat