Visa ett inlägg
Gammal 2022-08-06, 08:12   #68
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 229
Sharp$: 57474
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Hm skummat igen inläggen ovan och tankarna känns verkligen helt främmande i min värld.
Mitt trav intresse började på 1960 talet när min fader en gammal god ardenner uppfödare som spelade V5 på Åby på posten 2-3 dagar innan tävling.
Travspel och hästägande har alltid varit en trevlig hobby och fritids sysselsättning för mig.
Stackars Olle som inte får utdelning på allt slit ! Psst lägg ner travspelet.
Travspel är i min värld en trevlig hobby när tid och pengar finnes. Inte någon jäkla affärsverksamhet.
Var väl ungefär det jag skrev. Men anser som sagt att det blir något annat än en trevlig hobby om man sju dagar i veckan från morgon till kväll knappt tänker på något annat än att spela och försöka vinna pengar.

Sen kan man ju numera mycket enklare följa de ekonomiska utfallen av sina spel. Varje gång du loggar in på atg så poppar nettoresultat av ditt spelande senaste 12 månaderna upp och det samma sker hos många andra spelbolag. För egen del står det idag när jag loggar in på atg att jag ligger plus 13 263 kr senaste 12 månaderna. Drygt en tusenlapp i månaden. För 10 år sedan när jag la 10 ggr så mycket tid och spelade 10 ggr så mycket så var det ekonomiska utfallet av spelandet ungefär det samma vill jag minnas. Skillnaden är att jag då spelade på mycket som egentligen inte var speciellt intressant. Nu väljer jag speltillfällen och spel med mycket större omsorg.
Om någon påstår att det är intressant spelmässigt varje dag och på i stort sett alla tävlingar dit atg erbjuder spel så påstår jag att så inte är fallet . För att det skulle vara det så hade det behövts återbetalningsprocent på över 100 procent som hos legolasbet när dom fanns.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat