Visa ett inlägg
Gammal 2022-09-12, 11:01   #5
linfre
 
linfres avatar
 
Reg.datum: maj 2010
Ort: Uppsala
Inlägg: 3 070
Sharp$: 5273
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Jadu Linfre jag tycker så här.
Att Jorma är väldigt neutral är väl en underdrift XL ! Jorma kör nu nästan jämt hyfsat betrodda hästar och är väl alltid positiv. Lite av ”same precidia as last race” tycker jag. Typ grammofon skiva. Ganska meningslösa förhands intervjuer med Jorma i min värld. Men smaken är som baken.
Min favorit är Peter Untersteiner som alltid saklig och ger klara besked. Hästen är bra iordning ”Det vill jag ha sagt” är en favorit i repris.
Men ofta är ju påtvingade intervjuer av stressade kuskar på stallbacken ganska meningslösa. Klyschorna står som spön i backen.
Det jag syftar på är att han oftast säger "bra häst" och "bra chans" osv, men när han väl säger "jag tror hästen vinner" så gör den nästan alltid det.

Det är iaf min känsla.

Håller även med om Peter U, han är rak och saklig och mycket bra på att bedöma sina chanser.


Jag började med ett spreadsheet för något år sedan flr att försöka se hur träffsäkra "klaringar" var. Så hörde jag en tränare eller något lämna klart så bokförde jag det och lade vinnarspel. Det började minst sagt bra med en roi på 844%, men underlaget är litet Orkade dock inte fortsätta uppdatera sheetet. Man kanske borde hoppa på det projektet igen.

https://www.sharps.se/spreadsheet/travvp
__________________
Citat:
"Before I do anything I ask myself: Can an idiot do that? And if the answer is yes, I do not do that thing." -Dwight Schrüte

Senast redigerad av linfre den 2022-09-12 klockan 11:06.
linfre är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat