Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-04, 19:39   #2
BreakingBad
 
BreakingBads avatar
 
Reg.datum: jul 2021
Inlägg: 526
Sharp$: 1543
Standard

Jag vill tro att vi är många som uppskattat dina förhandsanalyser och tips till vardagstravet och dragit igång nya trådar med matnyttiga kommentarer.

Utan att ta parti för någon specifik användare så förekommer hårda tongångar ofta i kommentarer på sociala medier, och ännu hårdare tongångar generellt på anonymiserade forum och kanaler så som Twitter m.m. Tycker att Sharps generellt håller en bra och sansad nivå med rimlig moderering, men jag tror man får lära sig att leva med att hård ton, meningsskiljaktigheter, beskyllningar med mera alltid kommer förekomma på nätet. Föreslår att du blockerar de användare som du inte önskar läsa och fortsätter producera kvalitativa inlägg som berikar forumet.

I sak tycker jag att man bör förhandsredovisa sina spel med kod om man tänker sig att i efterhand påstå sig ha vunnit. Rena förhandsanalyser utan spel tror jag ingen klagar på, utan det är ju snarare det som forumet bygger på - att dela med sig av spelidéer och tankar och att diskutera dessa med andra användare.

Trevlig kväll
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Efterhandaren (+5)

Senast redigerad av BreakingBad den 2022-12-04 klockan 19:43.
BreakingBad är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat