Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-05, 18:56   #5
fri
 
Reg.datum: nov 2011
Inlägg: 737
Sharp$: 1522
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Efterhandaren Visa inlägg
Jag är uppriktigt sagt ledsen och nedstämd när min gamle trätobroder signatur Valo ( möjligen passar Tvärviggen bättre) återigen börjar att trakassera och mobba mig offentligt på Sharps sidan. Som Gotland beskriver har vi haft fleråriga menings skiljaktigheter på andra forum. Och direkt när jag blev medlem på Sharps fick jag flera svärd hugg i sidan av ovannämnde. Trodde i min enfald att krut röken lagt sig och vår (min) överenskommelse var att aldrig mer kommentera våra respektive inlägg var accepterad.
Påståenden som att det var jag som lyckades sänka och förstöra Travpunkten är rent nonsens och taget ur luften men en allvarlig anklagelse. Farhågorna från Valo att jag med mina inlägg skall förstöra Sharps sidan är oxå mycket tråkigt att läsa.
Dessutom lyckas Valo även misstänka Sign. Liisa och Ropert Poland för delaktighet mina inlägg. Skamligt. Du borde be dom om ursäkt Valo.
Att jag använder flera olika sign. på Sharps sidan är oxå ren och skär lögn.
Jag vill med dessa ord tacka för mig på Sharps. Det känns inte meningsfullt att skriva spel tips när man blir misstänkt för både det ena och andra av en person som bara fantiserar gillar att mobbas och har noll koll på verkligheten.
Jag har flera gånger förklarat på sidan att jag har trav och travtips som en stor hobby men är inte intresserad av att tävla i inlagda spel och travvinster. Vars och ens ensak tycker jag. Men naturligtvis accepterar jag att många gillar att följa inlagda spelsiffror. Smaken är som baken. Tyvärr har jag någon enstaka gång i efterhand nämnt en vinst utan att redovisa kupongen. Jag ber om ursäkt.
Vill tacka er som trots allt uppskattat mina inlägg och förhands tips trots att jag är en främmande och annorlunda fågel i Sharps rättningskod fixerade fauna.
Gotland. Jag ber om ursäkt om jag tangerat dina Sharps uppförande villkor med detta inlägg men jag hoppas på dispens en sista gång.

Ha de gött alla Sharps filurer. Efterhandaren.
Det här börjar ju låta som nåt klimakterieforum för gamla kärringar.
- Buuhh, snyft, nån säger fula saker om mig. Jag säger att jag slutar och ser om nån tycker om mig...

Fan, Man up or Shut up (vilket du nu gör).

Folk säger saker och det är mycket enklare bakom en påhittad signatur på nätet. Ibland korkade saker, ibland saker som är jobbiga att höra för att de är sanna, ibland saker bara för att såra och reta. Och?

Vem bryr sig. Jo, kärringar med fel på hormonbalansen.

Hela landet, eller fan hela världen, börjar bli nån konstig sörja av människor som inte tål någonting och blir kränkta för typ ingenting och fan inte ens vet vilken signatur de skrivit under senast. Jobbigt.

Folk som skriver på forum vill antingen: A) Dela med sig av sin kunskap och skiter om det uppskattas eller inte. B) Vill få uppskattning för det de förmedlar för de har dåligt självförtroende. C) Gillar att trolla andra. D) Vill skriva av sig lite frustration från den vardagliga tristessen. E-Ö) Finns säkert en massa andra anledningar, vilka vi kan skita i.

Tråkigt. Känns lite tomt när Basse inte skriver mer. Han brydde sig fan inte om nån gnällde lite grann.
__________________
"Eat your betting money but don’t bet your eating money."
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Tipsb (+5)
fri är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat