Visa ett inlägg
Gammal 2022-12-23, 03:29   #5
ricBLo636
 
ricBLo636s avatar
 
Reg.datum: dec 2012
Ort: Falun
Inlägg: 422
Sharp$: 2452

Första försöket
Stats: 11 - 7 - 0
ROI: 109.81%
Vinstprocent: 61.11%

Standard

Ruggigt lurig omgång med många lågprocentare och svårhittade spikar.

Avd 1. så skulle inte jag känna mig säker utan
A Good Point och All Star. Båda har dålig läge men båda hästarna håller hög klass i det här motståndet. Good point är lite lurig var formen ligger men får den smyga med så kan den nog gå fort till slut och lika gäller för All star

Avd 2. så känns Wingait Henke spännande med spetsläge till 4%. Även Mulberry och Jello w känns det uppåt på. Favoriten är bra men den är endast 3år och vi alla vet ju hur den statistiken brukar se ut när dom möter äldre.
Givet garderingslopp för mig.

Avd 3. Både Dragster till 7% och Sweetman till 2% skulle kunna vinna det här loppet.
Dragster hade problem senast på upploppet annars så skulle resultatet vara bättre. Kan det bli spets nu kanske.

Avd 4. Come Along spetsar och släpper till Run for Sebastian. Båda ska med på min lapp. Segway eller Äkta lavec i dödens. Favoriten får gå andra eller tredje ytter.
Afish ser riktigt fin ut när den travar bra. Kanske lite långsökt men jag spelar på skräll i det här loppet och tar ett gäng.

Avd 5. 1,2,5,11,12 har jag just nu. Men känns öppet och är nog en hel del som är segeraktuella i det här loppet. Får se hur många man har råd med.

Avd 6. Favoriten Bikana Wine har tre raka och har sett väldigt stabil i dom två senaste segrarna. Men Global Cutthecra låter det som att dom är segersugna med. Har spurtat bra på slutet. Lika så Sanibel är en fin spurtare och van att vinna. Jag är inte så säker på att favoriten får gå i ledning och då blir loppet väldigt intressant med en del ospelade hästar.

Avd 7. 3,4,7,9 just nu. Darlington Fame känns överstreckad till 9% och inget som jag tänker betala för. Tar hellre med Excuse Me som vi vet kan blixtra till ibland.

Svår omgång och jag har ingen spik i nuläget som jag har bestämt mig för.
Tur nog så går inte omgången förrns på kvällen så det finns många timmar kvar att studera lopparkivet.

Lycka till ni som spelar denna omgång!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
KalleKlut (+3), robert78Polen (+5)
ricBLo636 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat