Visa ett inlägg
Gammal 2023-01-07, 09:48   #11
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17425
Standard

Banskötare Hultman har legat lågt sedan 15 december som catchdriver och inte haft något egentränad ute sedan Mikeal J körde en 19 december.

Har han fått lägga fullt fokus på banan sedan dess, när banan var kass den 5 december och Goop till och med strök två favoriter så var inte Jepson sen med att svara i ATG LIVE.
Nåt i stil med "Det kanske inte är så konstigt att banan inte håller måttet, det finns inte en möjlighet att man kan göra ett perfekt jobb om man båda är banskötare, catchdriver och tränare..."

Jaja, återstår och se hur den blir idag.

Massai (avd1) var det en del snack om senast, men då var den usel, kanske smäller till idag istället.

Vikens Ale (avd4) är väl mer än platsluring än vinnarbud möjligen, men gjort flera anständiga insatser på slutet. 5,20 på P hos SvS. Inväntar nog oddsen på T4/T5. STRUKEN minuterna efter jag postade...

Westholms stall visade kalasform igår med tre raka på V6,idag kör visserligen inte Jörgen själv med Claes Sjöström har varit vass de senaste året och kan nog ställa till det en del med Papegojan (avd5). STRUKEN 30 min efter jag postade...

I avslutningen kanske det är dags för Maestro Zon? Stökigt över upploppet senast och hade nog vunnit om den fått springa rakt hela vägen.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Staketkusken (+1)

Senast redigerad av viking90 den 2023-01-07 klockan 11:04.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat