Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-17, 22:15   #6
xtrmntr
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 194
Sharp$: 187
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lunkan Visa inlägg
Det konstiga är att Ancelotti påstår att Terry har "kontroll" över situationen och att han "räknar med" att Terry kan spela mot Birmingham. Terry själv verkar inte lika positiv, enligt The Sun.

Angående spelet tror jag att det kan vara en god idé. Vi skall även lägga till minne att Bosingwa ganska nyligt kommit tillbaka från en långtidsskada, och inte varit i form de senaste matcherna. Cole har även han sett ostabil ut på slutet. Den enda som är i form i Chelseas backlinje just nu tycks vara Ivanovic.
Absolut, det råder förvirring, så Terrys medverkande kan väl inte med 100% uteslutas i nuläget. Däremot så är det svårt att tolka ett citat där en spelare (som i detta fallet) säger till media att han inte kommer spela som någonting annat än att, you guessed it, han inte kommer att spela. Terry själv pratar om att han blir borta i veckor eller tillochmed månader. Så Ancelottis uttalande kan vara spel för gallerierna / pyskningar, eller eventuellt ett felcitat eller bristande kommunikation (hans Engelska är sisådär).

Iochmed att det verkar vara en nerv eller muskelskada av något slag så finns eventuellt allternativet att använda smärtlindring, men som sagt, det verkar osanolikt.

Uppdatera gärna tråden med mer info om Terrys skada om mer info dyker upp.
xtrmntr är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat