Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-18, 09:44   #1
MrPoker
 
Reg.datum: okt 2010
Inlägg: 59
Sharp$: 1032
Standard

2010-11-18 Miami Dolphins - Chicago Bears (NFL)


Datum: 2010-11-18
Tid: 10:38
Sport: Am Fotboll
Land: USA
Liga: NFL
Match: Miami Dolphins - Chicago Bears

Spel: Miami Dolphins
Insats: 3 units
Odds: 1.92 (-1,5 poäng)
Bolag: Pinnacle

Motivering:
Delfinerna äter upp björnarna ikväll.

Dolphins har haft det tredje tuffaste motståndet och Bears det absolut sämsta motståndet enligt rankingen. Vi får det bättre laget på hemmaplan nästan utan handikapp. Måste vara ett bra spel.

Jag följer Dolphins noga och de är klart underskattade. Motivationen finns där då de känner att de måste slå Bears för att ha chans på slutspel. I söndags övertygade de när de slog ett bra Titans.

Skador komplicerar det hela. QB 1 Henne och QB 2 Pennington skadades mot Titans. Att slänga in QB 3 borde vara ett stort minus, men jag är inte så säker på det. QB 3 Tyler Thigpen är bättre än vad folk tror. Han kommer inte lyckas med lika många pass som Henne (65 %), men han kommer skapa fler spektakulära spel och det är vad doktorn ordinerar mot ett bra Bears försvar. År 2008 startade han 11 matcher för Cheifs.

http://sports.yahoo.com/nfl/players/...uLYF?year=2008

Bra siffror (76 i rating och 18-12 i TD/INT) för en QB för ett lag som som vann en match på hela säsongen.

Thigpen är mer kreativ, mer mobil och är ett större deep threat än Henne. Det tror jag är klart positivt för Dolphins offense. Det kommer också skapa mer utrymme för springspelet som inte klickat som förra året, vilket jag tror har att göra med att Henne är lite för förutsägbar (D behöver inte vara rädda för långa passar och kan fokusera mer på korta pass och springspelet). Bears är rankade 30:a med 12 sack. Det bör ge Thigpen tid. Det blir mer kreativt anfallsspel, mer springspel via Wildcat alltså, trots att Bears är riktigt bra mot springspelet.

Tror att Thigpen kommer hitta sina WR mer än Henne, vilket också kommer öppna upp för RB-duon. Det kan bli riktigt bra resten av året.

Ett orosmoment är att Bears QB Cutler ibland gör riktigt bra matcher. Men Dolphins har 23 sacks i år och jag tror att de kommer skapa tillräckligt med press på Cutler. Tror även att Bears kommer springa med bollen mer än vanligt.

Ett annat orosmoment är Bears Hester som kick off return. Han är bäst i ligan på det och har delad första plats på TD´s i NFL´s historia. Han hade en mycket bra match i söndags och Dolphins stora svaghet är deras special teams (förutom kicker och punter). Det bådar inte gott, men jag tror att bollen kommer sparkas lång bort från Hester hela kvällen lång och då är det problemet löst.

Dolphins skadesituation:

LB Cameron Wake (8,5 sacks) förväntas spela vilket är mycket viktigt.
S Chris Clemons OUT. Gör inte så mycket då han inte varit speciellt bra.
C Joe Berger OUT. Kan inte bedöma hur viktigt han är. Vissa säger att han inte varit så bra, men Dolphins OL har fungerat med bravur hela säsongen och jag har inte sett något dåligt, vilket är ett bra betyg. Reserven är ett oprövat kort.
Pro Bowler RT Long är en av lagets nyckelspelare. Om han inte spelar är det ett stort avbräck. Han behövs för att blocka Bears DE Peppars. Det sägs att han ska spela, men han kan gå sönder igen med sin axel som hoppade ur led i söndags. Om han inte spelar flyttar de över duktige LT Carey som säkert kan ta hand om Peppers, men då blir det svagheter på annat håll.

Då jag tror att båda lagen kommer springa mer än vanligt så anseg jag att under 40,5 är ett intressant spel om det går att hitta. Kanske i kombination med Dolphins.

Den här matchen har jag haft inringad länge. Dolphins får äntligen möta ett lag som inte är så bra efter att ha spelat jämt mot: Jets, Patriots, Packers, Steelers, (Bengals), Ravens och Titans. Det är klasskillnad mellan Dolphins och Bears. Det finns några för många orosmoment så det får räcka med ett stort spel. Allin får bli en annan gång.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
comprende (+2), rico (+1), Boone (+5), maddmax (+1), aLOW (+2), yertle (+1), victorytilly (+1)
MrPoker är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat