Visa ett inlägg
Gammal 2010-11-18, 10:46   #46
Moffegrev
 
Moffegrevs avatar
 
Reg.datum: jun 2010
Inlägg: 1 278
Sharp$: 1644

Fighting 2013/2014
Stats: 40 - 92 - 6
ROI: 101.06%
Vinstprocent: 30.30%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av 1nce Visa inlägg
Härligt inlägg Moffe, mer sånt, mera mera mera!

Det är ungefär så jag har värderat matchen redan från början när jag fick 2.01 på BJ, men du måste ha en viss marginal mot din värdering. Som jag såg det då och även ser det nu tills tillförlitlig info pekar på något annat tycker jag värdet på Hughes ligger kring ~2.60. Skulle jag vara dig skulle jag avvakta tills det kommer mer info eller t.o.m. till invägningen och sen vara snabb på avtryckaren om spelet fortfarande lockar. Nog om det...

1u på Fight Of The Night, Foster vs. Brown 9.00@Sportingbet.
Info finns reken på Brown.

Lutar helt klart at den, alternativt Penn vs Hughes (odds?). Tror knappast att Rampage vs Machida lär bli FOTN. Tror vi lär fa se en Machida som är mer elusive än innan, dansandes runt Rampage i 3 ronder för att knipa ett UD.

Davis vs Boetsch kan vi stryka direkt.

Simpson vs Munoz? Bada med brottarbakgrund och medioker stand up. Enda sättet den här skulle kunna bli nagot sant är ifall Munoz far ner SImpsson, öser gnp, SImpsson överlever och vänder matchen. Sannolikhet, nja inte speciellt hög iaf.

Sotiropoulous vs Lauzon: Den här har en del potential den ocksa, med tanke pa Grekens sjukt snygga markgame och skumma jävla rubberguard. SKulle väl vara ifall matchen blir en sjukt teknisk grapplingsmatch, men haller det för rätt osannolikt.

Harris vs Falcao: Som 1nce har rekat, och wikipedia talar sitt tydliga sprak ocksa sa lär den vara över för tidigt för FOTN.

Lentz vs Griffin: Vad är det för odds pa den? 100? Ingen gillar att se filten Tyson Griffin ligga pa sin motstandare i tre ronder utan att uträtta sa mycket.

Hallman vs Parisian: Har bara koll pa Parisian, men hans judonedtagningar är sjukt spektakulära. Överlater analyserandet till ngn med mer koll pa dessa herrar.

Kelly vs Obrian: Noll koll pa dessa.
Barboza vs Lullo: Samma sak här

Da har vi alltsa egentligen 3 kandidater:

Penn vs Hughes Odds?
Brown vs Foster 9 i odds
Sotiropolous vs Lauzon odds?


Spoiler:
Uteslutningsmetoden ftw



Edit: Sag att Griffin fatt FOTN 5 ggr. Hur fan har det gatt till? Sjukt trist fighter att kolla pa.
Moffegrev är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat