Visa ett inlägg
Gammal 2023-02-19, 19:08   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 187
Sharp$: 57187
Standard

V75-Romme 25 feb


Sista lördagen innan tränarna kan köra hästarna barfota igen. Dröjer dock nog till Halmstad om tre veckor innan barfotakörningen kommer ge riktig effekt för det är Örebro som kör årets första barfota V75a och om deras bana kommer passa för det första lördagen i mars långt från säkert.

Startlistorna till kommande lördag släpptes nyss och man skulle ljuga om man påstod att det är en sportslig höjdare . En del årsdebutanter som åtminstone inte går att ranka innan man läst intervjuer .

V75-1

En medioker bronsdivision . Jello W med Jepson kändes intressant men inte lika spännande kanske med vanlig vagn nu när det är voltstart .

Gazza BR årsdebut . Räcker normalt långt i ett sådant här gäng men hur är stallformen?

Nurmos Express Love duger också normalt långt, men inte startat sedan några dagar innan barfotaförbudet infördes och är en barfotahäst . Dessutom galopp två av de tre senaste med voltstart ser jag.

Digital Literacy med Erik A från spår 6 luktar spets om den är startsnabb. Dålig koll på det, men är kanske ingen häst som vinner på V75?

Flera frågetecken . Inget utropstecken känns det som vid en första titt.

V75-2


Klass 2. Inte många V75 starter i hästarnas rader här men flera med en hel del ettor i raden. Har för dålig koll ärligt talat för att säga mer just nu.

V75-3

Barfotahästen Click Bait årsdebut från spår 1. Topphäst i ett sådant här gäng . Speciellt över den här distansen. Men status okänd och osäker på hur stort minus skor är. Men noterat att Stefan Melander haft ute några hästar senaste tiden som varit anmärkningsvärt bra. Tyvärr är det inte en tränare som är direkt att lita på i intervjuerna heller.

Chapuy har varit bra men känslan att den blir överspelad . Ingen garantispets nu och V75 loppet den vann senast i Halmstad var oerhört billigt efter strykningen av Four Guys Dream . Men tror man på stenhård spetskörning mot Click Bait så har man nog omgångens spik i just Four Guys Dream.

Barfotahästen Seismic Wave också årsdebut . Duger långt men omöjligt att värdera den just nu.

V75-4

Kallblodsloppet känns också mycket lotto. Kaveleren på startvolten har nog farten men den brukar aldrig gå felfritt i voltstart har jag för mig.

Tekno Jerven startar igen men den bars galopperar känns det som.

Solhöjdens Drake två raka galopper och står nu på tillägg. Svårt att ranka den.

Alm Randers på start rätt bra men mer intressant när det tillåts barfotakörning.

V75-5

Silverdivision över lång distans . Sannerligen ingen sportslig höjdare.

Mycket snack om Maries Dreamboy igår . Helt ok. Känns enklare emot här. Osäker på om 2640 är en fördel eller nackdel mot 1640 igår.


Kimi Di Quattro bra spår och intressant med Magnus A Djuse.

Titan Yoda har det varit mycket snack om men lite verkstad .

Certainly riktigt bra men spår 12. Måste lösa sig för att kunna vinna känns det som.

V75-6

Rätt bra och spelintressant lopp där det nog inte blir helt enkelt att räkna ut hur det blir kört. Kan se 4-5 tänkbara på startvolten men vem får bästa resan .

Hur bra är Nurmos Samaritana? Har åtminstone årsdebuten avklarad för 3 veckor sedan och mycket spelad då på Solvalla .

Annars känns det som ett garderingslopp.

V75-7

Spelvänligt och anständig klass. Noterar bra spår, Jepson och jänkarvagn ( vanlig två senaste ) på Dynamite Sensation. Trea från svårt spår i V75 final annandag jul och vinst loppet efter i biken.

What A Winner borde duga långt men det var synd att den drog nitlotten i spårlottningen . Kan Adielsson lösa det.

Är Nurmos Destino D.J en häst för klass 1 på V75? Årsdebut och skor.

Friend Of Elves duger också om det löser sig. Stod i under 10 ggr nyligen i V75 final och minns att det surrades om den då från betaltjänsterna.


Om man ska sammanfatta det hela så är det ingen bra V75a . Oerhört många frågetecken där nog många är lika stora även på lördag. För egen del lutar det mot att jag avstår denna omgång.

Lycka till !
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
znipstern (+5)
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat