Visa ett inlägg
Gammal 2023-02-19, 23:45   #2
KalleKlut
 
KalleKluts avatar
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 4 177
Sharp$: 9426
Standard

Det ser ut att bli relativt svårlöst med bra utdelning på lördag. Här kommer mina söndagsdrag!

Avd 1. 5 Gazza B.R bör hamna 3e/4e ytter om Goop tar det lite lugnt i starten. Har kapacitet för att runda om inte Jello W. kommer till ledningen och får fuska bort det.

Avd 2. 7 Max Lane med två lopp i kroppen och jänkare på. Noterar P G Normans stallform!

Avd 3. Ska bli intressant att se strecken här.. Drömförutsättningar för 3 Chapuy som måste ha en fantastiskt bra chans att upprepa sitt senaste besök på Romme! Möter ju bara EN häst i For Guys Dream.. Click Bait med skor från spår 1 håller inte ut Lindblom.

Avd 4. Kan Ulf Ohlsson få ordning på Tekno Jerven? Nää, det tror jag inte.. 4 Finnskog Nox står bra inne och tar detta om han går felfritt!

Avd 5. 4 Marre's Dreamboy gjorde det ganska slätstruket på Bergsåker igår. "Hemmaplan" nu och möter inga startkanoner.. Får Westholm bestämma tempot så vinner han nog detta. Kimi di Quattro är nog värsta motbudet! Svedberg trodde nog mycket på hästen så som han körde i silverfinalen på Valla senast.. Vad kan Hell Patrol göra med Kihlström bakom?

Avd 6. Är man säker på vem som sitter i ledningen efter 500m så är det nog bara att spika och bläddra vidare! Jag har ytterst svårt att se tilläggshästarna ta 20m på denna proposition över 1640m.. 3 Livi Princess H.M är min vinnare! Släppte och lyckades hamna tredje invändigt bakom den slutgiltiga ledaren Samaritana senast. Inte läge att släppa den här gången, KÖÖÖR för allt vad du har Adielsson!

Avd 7. Håkan K Persson skickar upp tre hästar till V75, alla med vettig vinschans. Jag rankar nog 6 Global Believer först av dessa baserat på motstånd och spår. Relativt snabb ut jag ser ingen som eventuellt vill svara om inte Jepson skulle få en jävla fart på Dynamite Sensation!

6 dagar kvar, mycket hinner hända..
Lycka till!

Senast redigerad av KalleKlut den 2023-02-19 klockan 23:47.
KalleKlut är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat