Visa ett inlägg
Gammal 2023-03-02, 06:03   #96
Strappa71
 
Reg.datum: jun 2011
Inlägg: 4 674
Sharp$: 2396
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Baltasar Visa inlägg
Lurigt med Joker systemreducering på minsta utdelningen (tex 29 000kr) när man spricker på en spik, plötsligt så försvinner spelprocent fördelning på flera spelade hästar i nästa lopp.

Av 5 hästar så får man bara ha en häst kvar (den först rankade) för att systemet skall behålla 7-rätt på v86. Sen vinner näst rankade hästen som är också spelad på kupongen fast Joker tog bort spel% på den och då är man på 6 rätt..

Blir det en hög utdelning på v86 så vill man inte spricka på 7 rätt för att man reducerade bort den låga utdelningen, fast poäng gränsen låg på 9 av max 16 poäng.. Jag får inte ihop det..ibland får jag känslan att man spelar inte bara mot andra spelare utan mot Joker också ?!
Raderna reduceras bort med avseende på vad utdelningen skulle bli på 8 rätt om din spik hade vunnit.

Det går inte att både reducera bort rader och ha kvar samma rader samtidigt.

Sedan är det även så här:

Använd aldrig utdelningsvillkor med Jokersystemet eller någon annan reduceringstjänst förutom BT+ från baratrav.se när det är Jackpott.

Jokern och övriga program övervärderar extrapengarnas påverkan på utdelningen eftersom hela omsättningen ännu inte är inne. Felet blir mindre och mindre ju närmare spelstopp vi kommer. Men det försvinner inte helt förrän efter spelstopp.
__________________
Spelälskande gringubbe som hellre klagar en gång för mycket än gång för lite!
Strappa71 är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat